Index Traub -uutuudet esillä Konepaja 2020 -messuilla

Index-Traubilla on esittelyssä­ kaksi uutuutta Konepaja-­messuilla Tampereella 100 m²:n osastollaan. Index-­Traubin teemoina messuilla ovat uusien tuotteiden lisäksi tuottavuus, joustavuus, digitalisaatio, energiatehokkuus ja ympäristöasiat, eli teemat, jotka ovat tärkeitä ja kiinnostavat kaikkia.

Seuraavat uutuudet ovat mukana Index Traubin osastolla:

Uusi TNA400 tehokkaaseen sorvaukseen
Traub esitteli keväällä Open Housessa TNA400 NC -sorvin.

Uuden Traub TNA400 -koneen työstötila on avara ja ergonominen. Lisäksi erittäin tukevarakenteinen uusittu mineraalibetoninen yksiosainen runko mahdollistaa tehokkaan värinänvaimennuksen sekä erityisen hyvät työstöarvot monimutkaisillekin kappaleille tankohalkaisijoille 105 mm saakka. Kone voidaan varustaa vaihtoehtoisesti joko vastakaralla tai kärkipylkällä. Tutut muut ominaisuudet, kuten W-kiinnitysurat työkalunpidinjärjestelmässä sekä korkeapainelastuamisnestejärjestelmä ovat myös saatavana. Koneen ohjauspaneelina on uusittu iXPanel.

Index C200 monimutkaisten kappaleiden tuottavaan sorvaukseen
Index C200 -koneessa on yksi revolveri alhaalla ja kaksi revolveria ylhäällä. Joustava valmistustapa sopii monimutkaisten ja vaativien kappaleiden koneistukseen yhdellä asetuksella yhdessä koneessa alusta loppuun. Index C200 sopii parhaiten monimutkaisten ja mittatarkkojen osien valmistukseen, joissa tarvitaan sorvauksen lisäksi jyrsintää ja porausta.
Suomalainen miehitys on messujen ajan paikalla E-hallissa ständillä E620.

INFO

Index-Traub Finland Oy
Sakari Palho
myyntijohtaja
puh. 010 843 2005
sakari.palho@index-traub.fi
www.index-traub.fi
Konepaja 2020 -messut, osasto E620