Konepajojen dynaamisin kumppani

Jatkuvasti ajan hermolla
Lastuavien työkalujen ja CAM-ohjelmistojen toimittaja Camcut julkaisee kevään 2020 aikana verkkokaupan. Verkkokauppa on rakennettu nykyaikaiselle alustalle kuunnellen asiakkaiden toiveita helppokäyttöisyydestä ja sivustolle sisällytettävästä informaatiosta. Camcutin uudistetut kotisivut sisältävätkin verkkokaupan lisäksi runsaasti teknisiä oppaita, Mastercam-harjoituksia sekä Camcutin omasta mobiilisovelluksesta tutut ISO-toleranssi- ja kierretaulukkotoiminnot. Verkkokauppaan voi kirjautua näppärästi omilla tunnuksillaan, jonka jälkeen tuotteiden hintoja pystyy tarkastelemaan omien alennuksien mukaan. Aiempia tilauksia on helppo seurata sekä tuotteita voi lisätä myös omalle muistilistalleen. Camcut onkin tunnettu tavastaan uudistaa teknisten tuotteiden myyntiä integroimalla ne vahvasti osaksi tukipalveluitaan. Tämä tietenkin vaatii jatkuvaa ajan hermolla olemista ja yrityksen henkilökuntaa koulutetaankin säännöllisesti valmistajien koulutuksissa viimeisimpien innovaatioiden ja työstöteknologioiden käyttöönottoon.

Channel Partner Gold -sertifikaatti Walter Toolsilta
Lastuavien työkalujen valmistaja Walter Tools on ollut alusta asti yksi Camcutin tärkeimmistä tuotemerkeistä. Camcut on jatkuvasti kehittänyt tuotteidensa myynti- ja tukipalveluita. ”Nyt jo yli 100 vuotta vanha saksalainen työkalumerkki on vahvasti kasvava merkki Suomen markkinoilla. Meidän tavoin Walter Tools haluaa olla edelläkävijä uusien innovaatioiden kehittäjänä. Näistä esimerkkinä mm. ainutlaatuinen ­Tigertec®
Gold -pinnoite, täysin poikkeuksellisella patentoiduilla ohjaussärmillä varustettu DC170-täyskovametalliporat ja dynaamiseen jyrsintään suunnitellut pitkäleikkuiset MD133-varsijyrsimet. Lastuavien työkalujen lisäksi Walter Tools on myös vahvasti mukana teollisuuden digitalisaatiossa. Ajan hermolla olevien yhteistyökumppaneiden avulla pystymme parantamaan asiakkaidemme kilpailukykyä”, toteaa myyntijohtaja Janne Pesonen. Myös Walter Tools on huomannut Camcutin panostuksen tuotteiden tukipalveluiden kehittämisessä ja myönsikin Camcutille ensimmäisenä Suomessa Gold-tason Channel Partner -tunnustuksen. ”Sertifikaatti kertoo käytännössä sen, että miten tiivistä yhteistyötä teemme Walter Toolsin kanssa”, Janne sanoo.

Uudenlaista näkyvyyttä konepajoille
Suuren suosion konepajojen keskuudessa saavuttanut Camcut-mobiilisovellus saa myös kevään 2020 aikana uuden 2.0-version. Uudessa versiossa on kokonaan uusia ominaisuuksia, laajemmat kierretaulukot sekä täysin uudenlainen ominaisuus, jonka avulla konepajat voivat parantaa omaa näkyvyyttään teknisen alan mobiilisovelluksessa, jossa latauskertoja on jo useita kymmeniä tuhansia. Uuden ominaisuuden avulla voidaan hakea tietoa yrityksistä paikkakunnan, työstökoneiden ominaisuuksien tai tiettyjen hakusanojen perusteella. ”Yritykseltämme kysytään jatkuvasti, missä onnistuisi koneistaa tietyn tyyppisiä tuotteita tai tietäisimmekö yritykselle sopivia henkilöitä vastaamaan jatkuvaan työvoimapulaan. Vastaamme asiakkaidemme tarpeisiin tuomalla markkinoille tämän kokonaan uudenlaisen kanavan, jossa asiakkaat voivat löytää toisensa ja saamaan myös osaavaa henkilökuntaa”, Camcutin toimitusjohtaja Mikko Vepsäläinen sanoo. Camcut-mobiilisovelluksen voit ladata ilmaiseksi Android- ja iOS-käyttöliittymille sovelluskaupasta nimellä Camcut.

INFO

Mikäli haluat lisätietoa konepajafinder-
ominaisuudesta, niin ole yhteydessä
myynti@camcut.fi / 045 187 2211