Itävaltalainen EMCO ja Vossi yhteistyöhön

Vuonna 1947 perustettu Salzburgin vieressä Halleinissa pääkonttoriaan pitävä lastuavia työstökoneita valmistava EMCO sekä älykkääseen konepajateknologiaan ja elinkaaripalveluihin erikoistunut Vossi Group Oy ovat solmineet yksinmyyntisopimuksen. Yrityksellä on laaja huipputeknologiaa edustava tuotepaletti sekä sen koneet ovat suomalaiskonepajoille tuttuja jo 1980-luvulta alkaen ja niitä on toimitettu maahamme tähän mennessä lähes 200 kpl.

Huipputeknologiaa kohtuullisella toimitusajalla
Sorvauskeskuksia löytyy useaa eri mallisarjaa mm. B-akselilla ja alarevolverilla sekä esimeriksi 3-revolverisena. Tankokapasiteetteja on saatavissa Ø 25–110 mm, maksimi sorvauspituuksia 320–6100 mm ja maksimi pyörintähalkaisijoita 325–1050 mm. Lisäksi yritys valmistaa myös pystysorveja suursarjatuotantoon. Myös työstökeskuksia on useaa eri mallisarjaa 5-, 4- ja 3-akselisina, X-liikkeet=350–3200 mm. Pöytiä on saatavissa niin liikkuvina, kiinteinä kuin kehtoversioina. EMCO tarjoaa myös pitkälle räätälöityjä automaatioratkaisuja, joissa voidaan yhdistellä mm. robotteja, tankomakasiineja ja portaalipanostajia.

Koneita myös koulutukseen
Jämäköiden ja tehokkaiden tuotantokoneiden lisäksi EMCO valmistaa koneita myös koulutuskäyttöön. Koneiden etuja on huokean investointihinnan lisäksi mm. innovatiivinen muunneltava CNC-ohjaus, jossa samassa koneessa voi käyttää Siemens-, Fanuc-, Heidenhain- ja Fagor-ohjauksia. Tällöin oppilaat pystyvät opettelemaan yleisimmin teollisuuden käytössä olevat ohjaukset sekä ymmärtämään niiden erot, mikä auttaa heitä työllistymään.

Aggressiivista kasvua
EMCO on erittäin aktiivinen tuotekehittäjä ja se panostaa myös runsaasti tekniseen tukeen sekä erilaisiin asiakastapahtumiin. Lisäksi Kuhn Holding GmbH perheyritykseen kuuluva EMCO Group on investoinut viime vuosina paljon ostamalla perinteikkäitä työstökonevalmistajia: pystysorvauskeskusvalmistaja Magdeburgin, työstökeskusvalmistaja FAMUPin sekä pitkä- ja portaalijysinkoneita valmistava Mecofin.

Esittelyssä Konepaja-messuilla
”EMCO vahvistaa lastuavien työstökoneidemme tarjontaa erityisesti sorvauskeskuksien osalta. Kannattaakin kysyä tarjouksia edistyksellisistä itävaltalaiskoneista, joihin pystymme tarjoamaan tällä hetkellä erittäin kilpailukykyisen hinnan sekä toimitusajan. Esittelemme EMCO-sorvauskeskuksen myös 20.–22.3. Konepaja-messuilla 
231 m²:n osastollamme E201. Oikein paljon tervetuloa!”, Marko Vossi kannustaa.

INFO
Vossi Group Oy
puh. 010 8200 500
www.vossi.fi/emco