Kemmler aloitti yhteistyön 5th Axis -kiinnitinvälinevalmistajan kanssa

Saksalainen KEMMLER Präzisionswerkzeuge GmbH on tunnettu innovatiivisista, laadukkaista ja tarkoista työkalupitimistä, joissa yhdistyvät saksalainen laatu ja kilpailukykyinen hinta. Kemmlerin valikoimista löytyvät myös mittavälineet ja erilaiset koneruuvipuristimet mekaanisella, paineilma- tai hydraulisella käytöllä. Kemmlerin tarjoamien kiinnitysratkaisuiden valikoima kasvoi tänä syksynä merkittävästi, kun Kemmler aloitti yhteistyön yhdysvaltalaisen 5th Axis -kiinnitinvälinevalmistajan kanssa.


Innovatiivisiin työkappaleiden kiinnitysratkaisuihin keskittynyt 5th Axis on perustettu vuonna 2004 San Diegossa Kaliforniassa. Vuosien saatossa kehitetyt valmistusprosessit ja patentoidut järjestelmät ovat mahdollistaneet 5th Axisin kasvun pysymään tehokkaana, kilpailukykyisenä ja kustannustehokkaana kiinnitinvälinevalmistajana. Suuren suosion maailmalla saaneet 5th Axis -puristimet ovat useille tuttuja alan YouTube-videoista ja se tunnetaan myös yhtenä Mastercamin yhteistyökumppanina. Nyt kaikki 5th Axis -tuotteet ovat saatavilla suoraan Kemmlerin varastosta Mössingenista Sak­sasta.

5th Axis -tuotteet soveltuvat nimensä mukaisesti moniakselikoneistukseen, mutta niitä voidaan käyttää erinomaisesti myös pystykaraisilla ja vaakakaraisilla työstökeskuksilla. 5th Axis -puristimia voidaan hyödyntää myös automatisoiduissa robottisoluissa pneumaattisen RockLock™-pohjalevyn avulla. 5th Axis -puristimia löytyy sekä itsekeskittävänä puristinmallina että kaksoispuristimina, joko kovilla leuoilla tai koneistettavilla pehmeillä leuoilla. 5th Axis -puristimien kiinnitys tapahtuu nopeasti ja toistotarkasti RockLock™-pohjalevyyn omien vetopulttien avulla. 5th Axis -puristimien pulttijako on suunniteltu niin, että se on yhteensopiva yleisimpien vastaavien puristinmallien pohjalevyjen kanssa käyttämällä valmistajakohtaisia vetopultteja. Puristimet voidaan kiinnittää myös suoraan valmiisiin kiinnitintorneihin tai pyramideihin. RockLock™-pohjalevy mahdollistaa puristimien lisäksi myös kaikkien muiden 5th Axis -tuotteiden kiinnittämisen samaan kiinnitysalustaan. Kaikista 5th Axis -tuotteista on saatavilla myös 3D-mallit, jotka helpottavat kiinnittimien tuomista CAM-ohjelmistoon.

5th Axis -tuotteet löytyvät nyt myös Camcutin tuotevalikoimasta ja ne tullaan lisäämään tulevaisuudessa myös verkkokauppaan.

Kemmler maahantuoja:
Camcut Oy
puh. +358 45 187 2212
myynti@camcut.fi
www.camcut.fi