KEMPER-tuotteiden jälleenmyyntiketju rakentumassa myös Suomeen

Hitsauksen ja leikkauksen ­savunimu- ja suodatusratkaisujen saksalainen edelläkävijä ­KEMPER panostaa vahvasti tuotteidensa saatavuuden parantamiseen myös Suomessa.

Skandinavian myyntipäällikkö Benny Lerner Kemperiltä kertoo seuranneensa viimeisen vuoden aikana tapahtunutta kehitystä malttamattomana, mutta ulkopuolisena koronasta johtuen, ja nyt vihdoin päästyään tapaamaan paikallisia jälleenmyyjiä, on innoissaan lämpimästä ja varauksettomasta vastaanotosta.

”Asioiden suunnittelu on luonnollisesti tärkeää, mutta tuntuu hyvin turhauttavalta, kun työstä puuttuu se tärkein elementti – ihmisten kasvokkain kohtaaminen”, kertoo Benny ja jatkaa: ”Nyt toteutettu ensitapaaminen muutaman jälleenmyyjän ja Tatun kanssa on oikeaa työtäni. Suomi on meille erittäin tärkeä osa kaupallista toimintaamme, itse asiassa myynnillisesti mitattuna jo vuosia Skandinavian ykkösmarkkinamme, ja uskomme vahvasti mahdollisuuksiimme myös mobiililaitteiden markkinoilla.”

”Hitsaus on vaativaa ja erityistä ammattitaitoa sekä jatkuvaa opiskelua edellyttävää työtä ja siinä on prosessien ja materiaalien aiheuttamat turvallisuusriskinsä. Ne pitää tiedostaa ja ottaa vakavasti. Onneksi ris­kien hallintaan on saatavana jatkuvasti kehittyviä ja luotettavasti testattuja laitteita, kuten W3-luokitus jo aivan edullisimmissakin Kemper-laitteissa osoittaa.”

”Kemper brändinä yhdistyy Suomessa vahvasti automaattisten leikkauskoneiden (kaasu, plasma ja laser) ja hitsausrobottien savunimu- ja suodatuslaitteisiin, joita on käytössä laajalti ja hyvin vaativissa kohteissa sekä isoilla että pienillä yrityksillä. Myös ns. yleisilmanvaihdon tukena toimivien isompien tehdastilojen savunimulaitteiden toimitukset ovat kasvussa, ja olisikin outoa, ellemme tukisi myös erittäin vahvaa ja hyvin jälleenmyyntiin sopivaa mobiililaitemallistoamme.”

”Maahantuojamme tiloihin on rakennettu aivan oma ”Kemper-Demo Center” ja se tarjoaa mainion mahdollisuuden JäMy-­linjan tuotteisiin tutustumiseen ja niiden käyttökoulutukseen. Myös varastoitavien ja siis hyvin nopeasti toimitettavien laitteiden lukumäärää on tuntuvasti kasvatettu ja myynnin kehitystä seurataan herkällä otteella”, sanoo Tatu Ekonen Airwell Oy:stä.

Kemper-jälleenmyyntiasioista Suomessa vastaava tuotepäällikkö Tatu Ekonen kertoo solmittujen yhteistyösopimusten kattavan ison osan Suomea, mutta mukaan mahtuu vielä uusia toimijoita. Erityisesti Läntinen Suomi ja Pohjanmaa ovat vielä varsin harmaata-aluetta.


Kemper-imukärsät 1,5–10 m.

KEMPER-jälleenmyyjinä toimivat:

* KPT Group Oy, toimipisteet Kouvola, Kotka, Lappeenranta ja Mikkeli
* Laikas Oy, toimipisteet Vieremä, Jyväskylä, Oulu ja Tornio
* Liukkosen Pultti Oy, Lahti
* Tampereen Pirkka-Hitsi Oy, Pirkkala
* SHT / Sähköhuolto Tissari Oy, toimipisteet Kuopio, Turku ja Vantaa

Maahantuojan edustajana
Kemperin JäMy-asioissa:

Tatu Ekonen
puh. 0400 718 313
www.airwell.fi