Kempin uudet Zeta-hitsaus- ja hiontakypärät nostavat kasvojen suojauksen ja näkyvyyden uudelle tasolle

Kemppi tuo markkinoille ­uuden Zeta-hitsaus- ja hiontakypärä tuoteperheen, joka nostaa kasvojen suojauksen uudelle tasolla kevyellä muotoilulla ja huippuluokan näkyvyydellä. Tuotteet on suunniteltu monipuolisiin työtehtäviin, joissa kasvot ja silmät tarvitsevat suojausta, Zeta-kypärät tarjoavat erinomaisen käyttökokemuksen hitsaus-, hionta-, tarkastus- ja leikkausprosesseihin.


Tuotevalikoimaan kuuluu neljä kevyttä ja kapeaa kypärämallia. Hitsauskypärissä on automaattisesti tummuva hitsauslasi ja hiontakypärissä leveä hiontavisiiri sekä muita käytännöllisiä ominaisuuksia:
• Zeta G200 -hiontakypärä
• Zeta G200x -hiontakypärä integroiduilla LED-työvaloilla
• Zeta W200 -hitsauskypärä automaattisesti tummuvalla hitsauslasilla (ADF)
• Zeta W200x -hitsauskypärä ADF:llä ja integroiduilla LED-työvaloilla

”Kemppi on kiinnittänyt Zeta-tuotteissa erityistä huomiota näkyvyyden parantamiseen ja silmien suojaukseen. Zeta-hitsauskypärässä onkin huomattavan suuri, 110 mm leveä ja 60 mm korkea ADF-hitsauslasi. Zeta-hiontakypärässä on puolestaan 200 mm korkea visiiri, joka antaa 180 asteen horisontaalisen näkymän”, Kempin Safety-liiketoimintayksikön vetäjä Roger Rasmussen kertoo.


Edistyneet näköominaisuudet

Zeta ADF -hitsauslasi on varustettu ­VISION+-teknologialla, joka parantaa entisestään näkyvyyttä ja tarkkuutta työssä. ADF DIN 2.5 -valotila tarkoittaa, että hitsaaja voi nauttia terävistä väreistä ja näkyvyydestä hitsauslasin läpi silloinkin valokaari ei ole aktiivinen.


Integroidut työvalot

Automaattitoiminto sammuttaa työvalot, kun työskennellään kirkkaassa valossa. Työvalot syttyvät automaattisesti valokaaren sammuessa ja työskenneltäessä hämärässä.


Kätevä akkupaketti

Työvalojen akku on sijoitettu niskapantaan, mikä parantaa entisestään kypärän tasapainoa. Akku on helppo ladata USB-laturilla ja sen tehon tason voi tarkastaa helposti painamalla kypärän ulkopuolella olevaa painiketta.


Sileä pinta, parempi hygienia

Kemppi kiinnittää aina huomiota kaikkein pienimpiinkin yksityiskohtiin, joka konkretisoituu Zeta-kypärän sileänä sisäpintana. Sillä on merkitystä, sillä Zeta-kypärä on näin helppo puhdistaa ja pitää hygieenisenä.

Roger Rasmussen
Vice President, Safety Business Unit
puh. +46 703 727 370
roger.rasmussen@kemppi.com
www.kemppi.com

Kemppi lyhyesti
Kemppi on kaarihitsausteollisuuden muotoilujohtaja ja sitoutunut parantamaan hitsauksen laatua ja tuottavuutta valokaaren jatkuvalla kehittämisellä ja työskentelemällä vihreämmän ja tasa-arvoisemman maailman puolesta. Kemppi toimittaa vastuullisia tuotteita, digitaalisia ratkaisuja ja palveluita ammattilaisille teollisuushitsausyrityksistä yksittäisiin urakoitsijoihin. Tuotteiden käytettävyys ja luotettavuus ovat Kempin ohjenuora. Kokenut kumppaniverkosto kattaa yli 70 maata, jotta sen asiantuntemus on aina paikallisesti saatavilla. Kempin pääkonttori sijaitsee Lahdessa ja liikevaihto on 178 miljoonaa euroa. Kemppi työllistää lähes 800 asiantuntijaa 17 maassa.