Masino Group kasvaa yrityskaupalla – Eurofasteners osaksi Masino Groupia

Eurofasteners on nyt osa Masino Groupia, joka on ostanut osake-enemmistön Eurofasteners Oy:sta ja Eurofasteners OÜ:sta 22.6.2022. Masino Groupin yhtiöiden yhteenlaskettu liikevaihto on yrityskaupan jälkeen noin 80 M€ ja henkilöstömäärä 180. Eurofasteners Oy on Jarno Kontian vuonna 2010 perustama, ja tänä päivänä tunnettu suomalainen kiinnitystarviketuotteita ja niihin liittyviä palveluita myyvä yritys. Eurofasteners OÜ on Virossa toimiva, vuonna 2014 perustettu yritys, joka toimii saumattomana osana Eurofasteners Oy:tä.

Eurofasteners Oy:n ja Eurofasteners OÜ:n yhteenlaskettu liikevaihto on noin 10 M€. Työntekijöitä on 20. Asiakkaat ovat rakennus-, elektroniikka- ja metalliteollisuudesta.

Eurofastenersin liiketoiminnan perusta on asiakkaiden toimintaan räätälöidyt kokonaisvaltaiset palvelut (C-Product Service), joihin kuuluvat esimerkiksi hyllytys-, varastointi- ja pakkauspalvelut. Asiakkaille tarjottavia tuoteryhmiä ovat muun muassa kiinnitystarvikkeet, muovi- ja kumituotteet sekä asiakaskohtaiset tuotteet. Eurofasteners tulee toimimaan Masino Groupin itsenäisenä tulosyksikkönä. Toimitusjohtajana ja henkilöomistajana jatkaa Jarno Kontia, hallituksen puheenjohtajana toimii Masino Groupin toimitusjohtaja Jarmo Pietarinen.

”Masino Groupin kasvustrategiassa haetaan kasvua sekä orgaanisesti että yritysostoin. Näemme Eurofastenersin luontevana osana konsernia. Tämä yrityskauppa mahdollistaa jälleen yhä laajemman palvelu- ja tuotevalikoiman tarjoamisen asiakkaillemme”, Jarmo Pietarinen toteaa.
”Eurofastenersille yrityskauppa tarjoaa hyvät kehittymismahdollisuudet osana isompaa organisaatiota. Myyntiprosessin aikana vakuutuin siitä, että Masino-konsernin kanssa on hyvä jatkaa Eurofastenersin kehittämistä”, kertoo Jarno Kontia.

Jarmo Pietarinen
konsernin toimitusjohtaja
puh. 010 8345 510
jarmo.pietarinen@masino.fi

Eurofasteners on kokonaisvaltainen kumppani, joka tarjoaa kiinnitystarvikkeet, tuotannon tarveaineet, muovi- ja kumituotteet ja asiakaskohtaisesti räätälöitävät tuotteet sekä niiden hyllytys-, varmuusvarasto-, setitys- ja pakkauspalvelut sekä asiakaskohtaisesti räätälöitävät palvelut huolellisesti valittujen logistiikkakumppaneiden ja toimittajaverkoston kanssa Suomessa ja kansainvälisesti. www.eurofasteners.fi

Masino Group on yritysryhmä, joka tarjoaa voimansiirtoratkaisuja, hydrauliikkaa ja suodatustekniikkaa, pumppuja, puhaltimia, höyryturbiineja, teollisuuden putkistotuotteita, kiinnitystekniikkaa, hitsaustekniikkaa, juotostekniikkaa ja metalleja, kallionlujitustuotteita, betonikuituja, talotekniikan kiinnitys- ja asennustarvikkeita sekä hyllytys- ja kaupintavarastopalveluja. Liikevaihto on noin 80 M€ ja henkilöstön määrä 180. Toimipisteet sijaitsevat Suomessa ja Virossa. www.masino.fi

Jarno Kontia ja Jarmo Pietarinen.