Koneita.com – räätälöity yrityskohtainen ja mobiili ostokokemus lastuaville työkaluille

Koneita.com haluaa helpottaa lastuavien konepajojen arkea tarjoamalla helppokäyttöisen, nopean ja vaivattoman tilaus­portaalin mobiililaitteille. Play Storesta ladattava applikaatio räätälöidään aina juuri kunkin konepajan tarpeisiin ­Koneita.com kattavasta ja alansa parhaimmistoa edustavasta lastuavien työkalujen tarjonnasta.


-Olemme luoneet käyttöösi helppokäyttöisen, nopean ja vaivattoman tilausportaalin mobiililaitteille. Applikaation tuotetarjonnan sisältö räätälöidään yrityksesi lastuavien työkalujen reaalitarpeita vastaamaan aina sopimus­ehtoja myöten. Näin varmistamme mahdollisimman mutkattoman ostokokemuksen, lupaa myyntipäällikkö Santeri Jalkanen, ­Koneita.com.


Missä kännykkä, siellä Koneita.com. Sovelluksella voi tilata helposti juuri oikeat tuotteet kännykällä ilman pöytätietokonetta tai ulkoisia järjestelmiä.

Räätälöity yrityskohtainen ja mobiili ostokokemus

– Tuotekatalogia voidaan muokata vaivattomasti yhdessä myyjiemme kanssa ja räätälöimmekin jokaiselle asiakkaallemme oman, juuri heidän tarpeitansa vastaavan tuotekatalogin. Näin nopeutamme ja helpotamme tarvittavien tuotteiden löytämistä. Juuri asiakkaan tarpeisiin räätälöity sisältö varmistaa nopean ja joustavan käytön, sanoo Jalkanen.
– Nopeus on muutenkin valttia toiminnassamme, sillä kattava oma varasto täällä Seinäjoella varmistaa nopeat toimitukset. Tällä hetkellä varastostamme löytyy 5000 eri tuotenimikettä ja sitä laajennetaan edelleen koko ajan. Kun tilaus tehdään kännykkään ladatusta applikaatiosta, se näkyy välittömästi meillä tilauksena, joten tilaus-toimitusprosessi tapahtuu parhaimmillaan vuorokaudessa, jatkaa Jalkanen.

Koneita.com-applikaatiosta asiakas löytää kätevästi siis vain itse käyttämänsä tuotteet. Applikaatiota käyttämällä varaston täyttäminen on siis helpompaa ja sujuvampaa – ei enää virheellisiä tilauksia tai katalogin turhaa selaamista.


Ei enää unohtuneita tilauksia

– Koneita.com-applikaatio helpottaa esimerkiksi tilauksia tekevän työnjohdon arkea. Kun koneistaja pyytää esimerkiksi koneen äärellä uusia teräpaloja, voi työnjohtaja samalta seisomalta tilata tarjoamastamme appista sellaisen, kertoo Jalkanen.
– Koneita.com-tilaustyökalu on aina mukana taskussasi! Sovelluksella voit tilata helposti juuri oikeat tuotteet kännykällä ilman pöytätietokonetta tai ulkoisia järjestelmiä. Tilauksen voit tehdä nopeasti heti tarpeen ilmaantuessa, etkä joudu muistilappujen varaan, jatkaa Jalkanen.

Tee tilaus uudelleen vain muutamalla klikkauksella

Applikaatiosta saa helposti näkyviin tilaus­historian. Nopea Tilaa uudelleen -toiminto helpottaa asiointia entisestään. Tuotteita voi myös tilata jatkuvana tilauksena esimerkiksi kuukausittain.


Vaivaton käyttöönotto

Koneita.com-applikaation käyttöönotto on helppoa. Ensin pitää ladata applikaatio Play Storesta. Seuraavaksi rekisteröidään yritys syöttämällä applikaatioon yrityksen perustiedot sekä omat yhteystiedot. Kolmantena vaiheena on käyttäjän hyväksyntä, jossa rekisteröinti siirtyy Koneita.com-asiakaspalvelun nopeasti prosessoimaan hyväksyntävaiheeseen.


”Vanhoihin toimintamalleihin ei enää palaamista”

– Vuosien hyvin sujuneen yhteistyön jälkeen aloitimme Koneita.com kehoituksesta myös applikaation käytön. Appi on osoittautunut todella käteväksi ja lunasti kyllä kaikki odotukset. Ostaminen on sen verran helpoksi tehty, että vanhoihin toimintamalleihin ei enää ole palaamista, kertoo Sulbana Oy:n Markku Laine.


– Markkinoilta löytyy muiltakin tarjoajilta meidän applikaatiotamme vastaavia palveluita, mutta Koneita.com-applikaatio erottuu eduksensa asiakaskohtaisen räätälöitävyytensä ansiosta. Räätälöinti helpottaa huomattavasti tarvittavien tuotteiden löytämistä, kun ei tarvitse selata koko katalogin tuhansien nimikkeiden tarjontaa läpi, kertoo myyntipäällikkö Santeri Jalkanen.