Koneita.com toi hinta-laatusuhteeltaan korkeatasoiset Nova Pro -työkalut ja -tarvikkeet ammattilaisille

Koneita.com on tuonut markkinoille omalla tuotemerkillä NOVA Pro lastuavia työkaluja ja lamellilaikkoja metalliteollisuuden tarpeisiin. NOVA Pro -tuotemerkin alta löytyy tällä hetkellä 300 eri tuotetta ja valikoima laajenee asiakaskunnan tarpeiden mukaisesti.

Vuonna 1979 perustettu suomalais­yritys Koneita.com on kasvanut menestyksekkääksi yritykseksi paitsi kotimaassaan, myös kansainvälisessä kentässä. Koneita.com omaa pitkän kokemuksen NOVA-tuotemerkillään valmistetuista koneista, laitteista ja tarvikkeista. Nyt yritys on laajentanut valikoimaansa kattamaan myös NOVA Pro -työkalut ja -tarvikkeet.

NOVA Pro -valikoima jakaantuu neljään pääryhmään: kovametallijyrsintapit, kovametalliporat, kierretapit ja lamellilaikat. Kaiken kaikkiaan NOVA Pro:n alta löytyy kolmisen sataa tuotetta. Myyntipäällikkö Santeri Jalkasen mukaan valikoimaa laajennetaan asiakaskunnan tarpeita tarkalla korvalla kuunnellen.


Testattua eurooppalaista laatua

– Aloitimme ensimmäisten NOVA Pro -tuotteiden testaamisen valikoitujen asiakkaiden kanssa. Testijakso tuotti meille positiivisen signaalin – NOVA Pro -laatutaso osoittautui korkeaksi. Hyvä palaute ei tosin tullut yllätyksenä, sillä NOVA Pro -valmistajat ovat laadukkaita eurooppalaisia tehtaita. Myös kiinalaisvalmisteisien kierretappien laatutaso on osoittautunut hyväksi, kertoo myyntipäällikkö Santeri Jalkanen, Koneita.com.

Nova Pro -lamellilaikoista tällä hetkellä myydyimpiä ovat keraamiset lamellilaikat.

– Vaikka hinta on todellakin NOVA Pro -tuotteissa edullinen, myös niiden laatu on erittäin hyvä. Esimerkiksi HRC56-luokan kovametallityökaluilla on asiakkailla jyrsitty 55-kovuuteen saakka erittäin onnistuneesti ja palaute on ollut hyvää.

– NOVA Pro -tuotteet eivät ole omakehittämiämme tuotteita, vaan tarkasti valikoituja laatutuotteita, tarkasti valikoiduilta laadukkailta valmistajilta. Esimerkiksi NOVA Pro -hiomapuolen tuotteiden valmistaja on meille tuttu toimittaja lähes 20 vuoden takaa. Kovametallituotteiden valmistaja haarukoitui kumppaniksemme tuttujen yhteistyökumppanien kautta, jatkaa Jalkanen.


Nykyisten tuotteiden rinnalle

Koneita.com lupaa antaa vahvan teknisen tuen myös uudelle tuotemerkilleen NOVA Pro. – NOVA Pro -tuotteet tulevat vankistamaan ja laajentamaan tarjontaamme hyvien laadukkaiden, jo pitkään valikoimissamme olevien tuotteiden rinnalla. Meillä on pitkä kokemus lastuavien huippumerkkien edustuksista ja tulemme antamaan täyden teknisen tuen myös NOVA Pro -tuotevalikoimille, kertoo tuotepäällikkö Janne Rantonen.

– Tulen mielelläni paikan päälle esittelemään ja kertomaan, mitä kilpailukykytekijöitä NOVA Pro -tuotevalikoima voisi tuoda teidän tuotantoonne, vinkkaa Jalkanen.

Jalkasen mukaan Nova Pro -tuotteiden tilaukset onnistuvat asiakkaan mieltymyksen mukaan perinteisillä keinoilla, puhelimella tai sähköpostitse, mutta tilaukset Koneita.com-nettikaupan ja Koneita.com-applikaation kautta kasvavat jatkuvasti.

Välikädet pois

Mikä on kantavana ideana NOVA Pro -tuotteiden takana? – Kun pystymme välittämään tuotteet suoraan valmistajalta käyttäjille, pysyy logistiikkaketju optimaalisen lyhyenä, eikä ylimääräisiä kuluja tule turhista välikäsistä, sanoo Jalkanen ja jatkaa: – Myös asiakkaiden toiveet uusista tuotteista ja mahdollisista tuotekehitystoiveista siirtyy suoraan meiltä valmistajalle.

– Tilaukset onnistuvat asiakkaan mieltymyksen mukaan perinteisillä keinoilla, puhelimella tai sähköpostitse. Mutta ti­lauk­set ­Koneita.com-nettikaupan ja Koneita.com-applikaation kautta kasvavat koko ajan.


Nopeat toimitukset suoraan omasta varastosta

– Nopeus on yksi Koneita.com toiminnan kulmakivistä. Tämän vuoksi meillä on kattava oma varasto täällä Seinäjoella varmistamaan nopeita toimituksia. Myös NOVA Pro -tuotevalikoima löytyy meiltä hyllystä, joten tilauksesta työpisteelle toimitus vie ainoastaan 1–2 päivää, lupaa Jalkanen.
– Tilaukset onnistuvat asiakkaan mieltymyksen mukaan perinteisillä keinoilla, puhelimella tai sähköpostitse. Mutta ti­lauk­set ­Koneita.com-nettikaupan ja Koneita.com-applikaation kautta kasvavat koko ajan.

Santeri Jalkanen
myyntipäällikkö
puh. 040 861 2044
www.koneita.com