LSK laajentaa toimintaansa ja avaa uuden toimipisteen Kuopioon

LSK-konsernin uudistetun strategian mukaisesti yhtiö hakee kasvua muun muassa maantieteellisen laajentumisen avulla. Kuopioon avataan uusi toimipiste, joka laajentaa LSK:n olemassa olevaa teollisuustekniikan komponentti- ja projektiliiketoimintaa.

Tuotannollinen toiminta, varastointi sekä logistiikka operoidaan uusille alueille keskitetysti Lahdesta. LSK on hiljattain uudistanut Lahdessa sijaitsevat tuotantotilansa, jossa yhtiöllä on käytössään yli 10.000 m2 modernisoitua tuotanto-, toimisto- ja logistiikkatilaa.
”Verkostomme kattaa jo nykyisellään toiminnallemme keskeisiä alueita Suomessa, ja uuden toimipisteen avaaminen on luonteva jatkumo yhtiömme kasvulle. Sijoittuminen Kuopioon mahdollistaa LSK:lle Keski-, Itä- ja Pohjois- Suomessa sijaitsevien asiakkaiden palvelemisen Kuopion toimipisteestä käsin”, kertoo LSK Groupin toimitusjohtaja Perttu Ryynänen.
Kuopiossa on aloittanut osaava teollisuusautomaation ja sähkökäyttötekniikan asiantuntijatiimi, jolla on pitkäaikainen kokemus toimialasta. Uusi toimipiste avataan huhtikuussa Kuopion Siikaniemeen uusiin tiloihin Tehdaskadulle.
”LSK Technology Oy jatkaa kehittymistään teollisuuden teknologiapalveluiden kokonaistoimittajaksi komponentti- ja projektiliiketoiminnassa Suomessa. Alueellinen läsnäolo on meille hyvin tärkeää, voimme näin varmistaa asiantuntevan ryhmän hyvin nopeastikin paikalle erilaisiin asiakaskohteisiin. Toimintamme on laajentunut viime vuosina myös Suomen ulkopuolelle suuntautuviin projekteihin”, kommentoi LSK-konserniin kuuluvan LSK Technology Oy:n toimitusjohtaja Tomi Ilonen.

LSK Group Oy
Perttu Ryynänen
CEO
puh. 040 520 7757
perttu.ryynanen@lsk.fi
LSK Technology Oy
Tomi Ilonen
CEO
puh. 0400 196 151
tomi.ilonen@lsk.fi
LSK Technology Oy
Timo Mikkelä
Business Unit Manager
puh. 040 770 0299
timo.mikkela@lsk.fi
www.lsk.fi