M.T. S.r.l. kiinteät ja pyörivät sorvauspitimet

M.T. S.r.l. on italialainen valmistaja, jonka valikoimasta löytyvät kiinteät ja pyörivät työkalupitimet CNC-sorveille. M.T. on tunnettu tiiviistä yhteistyöstä työkaluvalmistajien kanssa, sekä tinkimättömästä halustaan ratkaista asiakkaiden ongelmia, jotka liittyvät työkalujen kiinnityksiin sorvauskeskuksilla. M.T.:n tuotevalikoima kattaa yli 8 000 tuotetta erilaisiin koneistusprosesseihin. Valikoimasta löytyvät sorvaus- ja pyörivien työkalupitimien lisäksi myös erikoistyökaluja, kuten moniporaus-, vierinjyrsintä- ja kiila­uranpistopitimet sekä monia muita ratkaisuja, joilla saa sorvin täyden kapasiteetin paremmin hyödynnettyä. Mikäli sopivaa pidintä ei laajasta valikoimasta löydy, niin se voidaan valmistaa myös asiakkaan toiveiden ja mittojen mukaisesti. Yli 50-vuotisen historiansa aikana M.T. on kehittänyt tuotteitaan jatkuvasti uusilla teknisillä ratkaisuilla, joista saadut patentit työkalujen kiinnityksessä ovat M.T.:lle osoitus jatkaa tätä menestyksen tietä myös tulevaisuudessa.


Näkyvästi esillä konepajamessuilla

M.T.-sorvauspitimet ovat näkyvästi esillä Konepaja-messuilla Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksella 19.–21.3.2024, kun tehtaanedustaja tulee esittelemään tuotteita M.T. Suomen maahantuojan Camcut Oy:n messuosastolle A 722. ”M.T.:n tuotteiden laatu- ja toimitusvarmuus on ollut erinomainen. Säännöllinen yhteydenpito sekä asiakkaiden ongelmien ratkaisu yhdessä valmistajan kanssa näkyy tiivistyneenä yhteistyönä, jonka halusimme tavoittavan myös asiakkaamme, jotka vierailevat Konepajamessuilla”, kertoo Camcut Oy:n myyntipäällikkö Janne Pesonen. ”Konepajamessuilla on erinomainen mahdollisuus päästä tutustumaan tuotteisiin ja keskustelemaan niistä suoraan valmistajan kanssa”, Janne lisää.


Tuotteet helposti verkkokaupasta

M.T.-tuotteet löydät myös Camcut-verkkokaupasta, joka on kehittynyt viime aikoina merkittävästi. Verkkokaupan uudet tuotteet ja toiminnallisuudet tekevät oikeiden tuotteiden löytämisestä vaivatonta. ”Lisäämme uusia tuotteita ja kehitämme verkkokauppaa jatkuvasti. Viime aikoina olemme saaneet lisättyä verkkokauppaan näkyviin myös arvioidun toimituspäivän sekä tuotteen 3D-mallin. Myös konekohtaiset M.T.-sorvauspitimet löytyvät verkkokaupasta”, Janne kertoo. ”Verkkosivustolle on lisätty myös paljon konepajoissa tarvittavaa teknistä tietoa, joita löytyy sekä sivuston alalaidan valikoista että sivuston tukiosiosta, josta voit ladata käyttöön mm. kierre- ja toleranssitaulukon tai oppaan dynaamiseen jyrsintään.”

M.T. S.r.l. maahantuoja
Camcut Oy
www.camcut.fi
myynti@camcut.fi
puh. 045 1872 212
Konepajamessuosasto A 722