Machineryn työstökoneliiketoiminnalle modernit tilat Pirkkalaan

Machineryn työstökoneliiketoiminta muuttaa syyskuussa 2022 Pirkkalan Linnakallioon. Machinerylle suunnitellut tilat tukevat myyntiä ja huoltoa entistä paremmin ja mahdollistavat toimintojen kehittämisen. Machineryn emoyhtiö Boreo Oyj keskittää kaikki Pirkanmaan toiminnot saman katon alle. Boreo on yhtiö, joka luo arvoa ostamalla ja kehittämällä yhtiöitä pitkällä aikavälillä. Konsernin liiketoiminnot on organisoitu kolmeen liiketoiminta-alueeseen, jotka ovat Elektroniikka, Tekninen kauppa sekä Raskas kalusto.

Uudet toimitilat rakennetaan Pirkkalan Linnakallioon. Alue kasvaa ja kehittyy jatkuvasti, jonka vuoksi se on erinomainen sijainti Tampereen Campukselle. Linnakallion alue sijaitsee Pyhäjärventien varressa, mikä takaa hyvät kulkuyhteydet kaikkialta.

Uusissa tiloissa Pirkkalassa toimintansa aloittaa teknistä kauppaa harjoittavan Machineryn työstökoneliiketoiminta, elektromekaniikan ja johdinsarjojen suunnitteluun ja kokoonpanoon erikoistunut Milcon Oy sekä elektroniikan- ja elektromekaniikan kokonaisratkaisuja tarjoavan Yleiselektroniikan Tampereen myyntitoiminnot. Yritysten nykyiset toimitilat sijaitsevat eripuolilla Pirkanmaata ja Tamperetta (Yleiselektroniikka Hermia, Machinery Etu-Hankkionkatu, Milcon Hatanpää ja Milcon Ikaalinen). Uudet tilat mahdollistavat yhtiöiden tuotannon kehittämisen ja lisärekrytoinnit sekä antaa avaimet tiiviimpään yhteistyöhön yritysten välillä.

Uudet tilat suunnittelee ja rakentaa Meijou Oy. ”Päädyimme valitsemaan Meijoun kumppaniksemme, koska heillä on hyvät näytöt toimitilarakentamisesta. Lisäksi Meijoun joustava toimintatapa ja kyky nopeaan aloitukseen vakuuttivat meidät kumppanivalinnassa.”

Boreon uudet toimitilat tulevat sijoittumaan Pirkkalan Linnakallion räjähdysmäisesti kasvaneelle alueelle.
Kuva: Meijou Oy

Meijou Oy on tamperelainen rakennusliike, jonka päätoimenkuva on nykyaikainen ja laadukas toimitilarakentaminen. Kohteissa hyödynnetään nykyaikaista talotekniikkaa kuten maalämpöä ja -viilennystä, aurinkoenergiaa ja älykkäitä rakennusautomaatiojärjestelmiä. Meijoun rakentamia kohteita ovat mm. Padel Tampereen keskukset, DHL:n logistiikkakeskus Pirkkalassa sekä SIM Finlandin uudet toimitilat Ylöjärvellä. Yhtiö operoi lisäksi mm. Kauppakeskus Veskaa sekä useita muita liikerakennuksia Pirkanmaalla. Tällä hetkellä työnalla on 6 uudiskohdetta Pirkkalassa, Tampereella ja Nokialla.

Boreon uusien tilojen on määrä valmistua kesän 2022 lopulla.

Yritysinfo Boreo Oyj:
• Boreo konserniin kuuluvat yritykset: Yleiselektroniikka, YE International, Noretron Komponentit, Milcon, Machinery, Muottikolmio, PM Nordic, Tornokone, Sany Nordic, HM Nordic, ESKP, Floby Nya Bilverkstad
• Liikevaihto 2020: 97,5 milj.
• Henkilöstö: n. 350 Suomessa, Ruotsissa, Venäjällä ja Baltiassa
https://www.boreo.com/

Yritysinfo Meijou Oy:
• Tamperelainen rakennusliike, erikoistunut toimitilarakentamiseen
• Perustettu 2015
• Liikevaihto 2020: 25,1 milj. €
• Henkilöstö: 20
www.meijou.fi

Tomi Sundberg, Boreo Oyj
050 574 9076, tomi.sundberg@boreo.com
Juuso Järvelä, Meijou Oy
040-7411751, juuso.jarvela@meijou.fi

Kuvassa arkkitehtihahmotelma uudesta rakennettavasta toimitilasta.
Kuva: Raiski Arkkitehdit Oy