Marko Lyytinen tuo kovaa osaamista Prodmacin tiimiin

Pitkän uran logistiikan, tuotantoketjun hallinnan ja tuotannon kehittämisen parissa tehnyt Marko Lyytinen on aloittanut Prodmac Oy:n myynti- ja kehitystehtävissä.
– Minua on tökätty semmoisella jatkuvan parantamisen neulalla. Uraa olen tehnyt viimeksi Polarputken teräspalvelukeskuksessa, vastasin toimitusketjun hallinnan ohella tuotannon kehityksestä, investoinneista, kiinteistöstä ja IT:stä. Laadun vaaliminen oli tärkeimpiä tehtäviäni.
Vahvuudekseen Lyytinen nimeää 30 vuoden aikana kertyneen kokemuksen ja näkemyksen tuotannon kehittämisestä. Siitä on hyvä ammentaa Prodmacin asiakkaiden käyttöön heidän toimintoihinsa ja projekteihinsa.
– Olen hyvin ratkaisukeskeinen tyyppi. Vuosia olen keskittynyt laadun parantamiseen ja tuotantoketjun hiomiseen mahdollisimman tehokkaaksi, tiivistää Lyytinen.
Prodmac Oy:n toimitusjohtaja Mika Koivuniemi pitää Lyytisen kokemusta ehdottomana kilpailuetuna.
– Meidän strategia on olla tehokkaan tuotannon takaaja. Me haluamme olla enemmän asiakkaan tukena, aloittaa Koivuniemi.
– Markon kokemus tuotannon kokonaisvaltaisesta hallinnasta ja sen virittämisestä mahdollisimman tehokkaaksi antaa Prodmacille lisää muskelia toteuttaa näitä tavoitteita käytännössä.
Lyytinen toteaa aina keskittyvänsä kokonaisratkaisun hahmottamiseen, yhden koneen myyminen ei ole tärkein tavoite.
– Tuotannossa on aina tarkasteltava koko toimitusketjua, on löydettävä kaikki tuotannon tulpat ja avarrettava myös niitä, jotta uudesta, tehokkaammasta koneesta saadaan kaikki hyöty irti, kuvaa Lyytinen strategiaansa. ●

INFO

Prodmac Oy
Marko Lyytinen
puh. 040 727 9125
marko.lyytinen@prodmac.fi
Mika Koivuniemi
puh. 040 741 9991
mika.koivuniemi@prodmac.fi