Sinun asiallasi EMO 2019 -messuilla

Dormer Pramet on mukana EMO 2019 -messuilla Hannoverissa (16.–21. syyskuuta). Osastolla on tilaisuus tutustua yhtiön laajaan tuotevalikoimaan ja saada opastusta asiantuntijoilta, jotka tuntevat laajasti koneistuksien käyttökohteet ja erilaiset teollisuusalat.
Nämä ovat kolmannet EMO-messut, joihin Dormer Pramet osallistuu vuonna 2014 tapahtuneen yhdistymisen jälkeen. Osoite messuilla on Halli 3, osasto I41.
Lastuavat työkalut esitellään laajasti ISO raaka-ainekohtaisissa ryhmissä. Painopistealueiksi on valittu yleinen konepajateollisuus, rautatieteollisuus ja raskas koneistus.
Vierailijat voivat tutustua laajaan valikoimaan rautatieteollisuudelle kehitettyjä tuotteita, mm. suurikokoiseen, halkaisijaltaan 600 mm, dynaamiseen kiskojyrsimeen, sekä laakerilevyjen, kytkimien ja pyöräsarjojen koneistukseen kehitettyihin työkaluihin. Lisäksi esitellään lastuavia työkaluja raskaaseen sorvaukseen, jyrsintään, kierteitykseen ja mm. hitsisaumojen tasaukseen. Osastolla esitellään myös uusimpia, lastuavien särmien kestävyyttä parantavia metallurgisia käsittelymenetelmiä.
Dormer Prametin laaja valikoima Force kovametalliporia, Shark Line kierretappeja ja suursyöttöjyrsimiä kertoo tehokkaasti yhtiön kattavasta tarjonnasta yleiselle konepajateollisuudelle.
Tuotteiden lisäksi osastolla on teknisiä erityisasiantuntijoita, jotka tarjoavat apua ja tukea erilaisten koneistukseen liittyvien haasteiden ratkaisemiseen. Näyttelyn aikana asiantuntijat vastaavat ”Live tilassa” myös Twitterin kautta tuleviin kysymyksiin.
Elke Aurand, Dormer Prametin Saksan tj., sanoi: “Yrityksenä olemme juuri viettäneet viidettä syntymäpäiväämme, mutta Dormerilla ja Prametilla on yhteensä yli 150 vuoden asiantuntemus ja kokemus lastuavien pyörivien ja kääntöterätyökalujen kehittämisestä ja teollisesta valmistamisesta.
“Yhtiömme ja jälleenmyyjiemme tekniset asiantuntijat ovat yhdessä ja erikseen jo vuosia tukeneet käyttäjiä löytämään oikeat työkalut ja työstöarvot kuhunkin käyttökohteeseen. Oikeat ohjeet voivat osoittautua korvaamattomiksi jokaiselle, joka haluaa parantaa ja maksimoida koneistuksen tuottavuutta. EMO-messut tarjoaa kävijöille loistavan mahdollisuuden kohdata laajasti alan asiantuntemus, kaikki yhdessä paikassa.”
Dormer Prametilla on jaossa yli 1000 pääsylippua EMO 2019 -messuille. Saadaksesi oman ilmaisen pääsylippusi, lähetä sähköpostiviesti, joka sisältää nimen, yhtiön ja yhteystiedon osoitteella Isabel.hagen@dormerpramet.com. Huomaa sovellettava tietosuojakäytäntö. ●

INFO

Lisätietoja Dormer Prametista saa messuosastolla, Halli 3 osasto I41, yhtiön kotisivuilta osoitteessa www.dormerpramet.com tai paikalliselta jälleenmyyjältä. EMO-messut ovat Hannoverissa 16.–21. syyskuuta 2019.