Mazak suuntaa EMOON ennätyssuurella osastolla

Satavuotisjuhlavuotensa kunniaksi
Yamazaki Mazak osallistuu EMO 2019 -messuille ennen näkemättömän suurella osastolla, jossa on esillä ennätyksellinen määrä koneita ja automaatio­ratkaisuja. Hannoverissa 16.–21. syyskuuta 2019 järjestettävillä EMO-messuilla saa maailman ensi-illan seitsemän ­Mazak-konetta, joiden lisäksi kaksi konetta nähdään ensi kertaa Euroopan markkinoilla. Herkullisimmat uutuudet lienevät uusi ­Integrex-monitoimisorvisarja, 5-akseliset koneistuskeskukset sekä hybridikoneet.
Uuden markkinointiteemansa “DISCOVER
MORE WITH MAZAK” alla Mazak esittelee messuosastollaan kaiken kaikkiaan 27 konetta – kaksi konetta enemmän kuin edellisillä vuoden 2017 messuilla. Näiden lisäksi esitellään 16 integroitua automaatioratkaisua ja lukuisia uusia ohjelmistoja. “Uudistettu teemamme kuvastaa hyvin meidän sinnikkyyttämme tuottavuuden kasvattamiseen ja on selkeä vastaus asiakkaillemme ja koneenkäyttäjille siihen, että he todellakin saavat vastinetta rahoille ja pystyvät hyödyntämään valmistamiemme koneiden täyden potentiaalin”, sanoo Mazakin Euroopan-toimintojen toimitusjohtaja Richard Smith ja jatkaa: ”Koskaan aikaisemmin emme ole panostaneet EMO-messuihin näin paljon kuin nyt, kun tuomme sinne näin monta konetta ja erilasta automaatioratkaisua. Nyt on todellakin meneillään uusien innovaatioiden aikakausi, kun koneistajien tulee pystyä ajattelemaan luovasti ja sen myötä omaksumaan uusia tekniikoita ja työskentelytapoja. Uudistuvana teknologiakumppanina Yamazaki Mazak pystyy tarjoamaan asiakkaillensa keinot päästä uusille markkinoille sekä takaamaan heidän kärkipaikkansa alati kiristyvässä kilpailussa sekä kehittymään paremmiksi, nopeammiksi ja tehokkaammiksi valmistajiksi.”
Mazakin valtava 3 000 neliömetrin EMO-
näyttelyosasto jaetaan seitsemään alueeseen: Integrex-monitoimikoneet, hybridikoneet, 5-akseliset, laserkoneet, pystykaraiset, vaakakaraiset ja sorvauskeskukset. Kaikki 27 konetta esitellään täydessä toiminnassa näyttelyn aikana. Koneiden lisäksi Mazak esittelee omia Teollisuus 4.0 -ratkaisujaan, kuten Mazak iSMART -tehdasta sekä SMOOTH-ohjausteknologiaa. Koneisiin liitettävät automaatioratkaisut ovat Mazakin EMO 2019 -messujen keskipisteenä. Erilaisista automaatioyhdistelmistä ovat esillä esimerkiksi Palletech- ja MPP-palettijärjestelmät, portaalipanostajat ja AWC-työkappaleenkäsittelyjärjestelmä. Näiden lisäksi nähtävillä on useita ­Mazak-koneita liitettyinä yhteistyökumppaneiden valmistamiin automaatioratkaisuihin, kuten robottisoluihin ja tangonsyöttölaitteisiin. Lopuksi Richard Smith kiteyttää: “On erityisen hienoa, että 100-vuotisjuhlavuotenamme pystymme panostamaan EMO-messuihin ennätyksellisen paljon juuri nyt. Olemme kehittyneet 100 vuoden aikana todella paljon, ja olemme edelleenkin sitoutuneita tavoittelemaan entistä parempia ja tuottavampia ratkaisuja. Markkinoiden uusinta tekniikkaa edustavat näyttelykoneemme ovat oiva osoitus jatkuvasta kehittymisestämme. Toivotankin lämpimästi kaikki messuvieraat ympäri Euroopan vierailemaan upealla EMO 2019 -messuosastollamme.”
Mazakin pitkäaikaisen maahantuojan Wihuri Oy Teknisen Kaupan työstökonemyyntitiimi on tuttuun tapaan täysimääräisesti paikalla Mazakin osastolla (Halli 27, osasto B52) koko messujen ajan palvelemassa suomalaisia asiakkaita. ”Tapaamisiin Hannoverissa”, toivottaa Wihurin työstökonemyyntitiimi! ●

INFO

Wihuri Oy Tekninen Kauppa, Työstökoneet
puh. 020 510 10
www.machinetools.wihuri.fi