Mekanisoinnilla kustannustehokkuutta

Cebotec Oy joka on tunnettu laadukkaista ja luotettavista tuotteistaan, on ottanut maahantuontiohjelmaansa monia uusia mielenkiintoisia tuoteuutuuksia, joiden avulla voidaan ratkaista monien metallipajojen tai hitsausta suorittavien tuotantolaitosten mekanisointiin, plasmaleikkaukseen ja hitsaukseen liitttyviä haasteita.

Cebotec Oy, on täydentänyt jo olemassa olevaa laajaa maahantuontiohjelmaansa Automa200O:n, AutoTec Italy:n, Cebora:n, sekä Tecna:n uusilla tuotteilla.

Italialainen Automa2000, joka on tunnettu laadukkaiden mekanisointilaitteiden ja pyörityspöytien valmistajana, on tuonut markkinoille pyörityspöydistä uuden tuotesarjan SPS Power 76, joka pitää sisällään sekä umpinaisella pöytälevyllä että Ø 50 mm keskiöreiällä varustetun pyörityspöydän. Molempien pöytämallien kantavuus on 100 kg, pöydän ollessa vaakatasossa. SPS POWER 76, -76HC-pöydän pyöritysnopeus on säädettävissä potentiometrillä 0,6 – 6 rpm. Pöydän kallistus säädetään käsin ja lukitaan paikalleen lukitusruuvilla. Tämä pöytämalli on käyttövalmis sellaisenaan, mutta se voidaan myös varustaa ohessa olevan kuvan mukaisilla varusteilla.

SPS POWER 76 PLC -ohjausyksikkö hitsauksen automatisointia varten sisältää seuraavat ominaisuudet: päällehitsausmatkan säätö, hitsausvirtalähteen käynnistys, viive pyörityksen aloitukselle, kraatterin täyttö ja HF-suojaus. SPS POWER HC 76 on saatavilla yllä olevan kuvan mukainen alusta, johon voi kätevästi kiinnittää pneumaattisen polttimen pitimen, sekä työstettävän kappaleen ”häntäpään” kiinnitykseen pneumaattisen keskiökärjen, jossa on 25 mm iskupituus. Keskiökärjen ja pöytälevyn maks. väli on 850 mm. Erinomainen ratkaisu silloin, kun tehdään toistuvia samanlaisia hitsauksia sarjatyönä. Mekanisoinnin avulla hitsaustyö helpottuu, valmiin työn jälki on tasalaatuisempaa ja mikä tärkeintä tuottavuus paranee.

CEBOTEC Oy on ottanut maahantuontiohjelmaansa myös AUTO.TEC. ITALY:n valmistaman UNI-CUT 1000 x 1000 mm CNC-plasmaleikkauspöydän rinnalle suuremman rinnakkaismallin, joka on mitoiltaan 1250 x 1250, joten siihen mahtuu hieman suurempia levyjä leikattavaksi. Tämäkin leikkauspöytä on kokonsa puolesta helposti sijoitettavissa myös pieniin tiloihin. UNI-CUT CNC-leikkauspöytä on valmis laitepaketti, joka sisältää valmiin leikkauspöydän, vesialtaan ja tietokoneen. Laitteen mukana toimitettavassa tietokoneessa on valmiiksi asennettuna CNC-leikkausohjelma. Pakettiin kuuluvalla leikkausohjelmalla voi piirtää 2D-kuvia (CAD), tuoda käyttöön valmiita kuvia esim. USB-tikulta taikka wifi-verkon kautta, generoida G-koodia (CAM) ja leikata. Leikkauspöytä tarvitsee toimiakseen vain 230V/50Hz-sähköliitännän sekä erillisen plasmaleikkaus-virtalähteen ja plasmaleikkauspolttimen. Altaassa
oleva biologinen Biologicut CNC-leikkausneste poistaa jopa 98 % plasmaleikkauksessa syntyvistä savukaasuista. 

INFO

Cebotec Oy, puh. 044 365 5101, 06 2669 426 • cebotec@tawi.fi • facebook: @cebotec • www.cebotec.fi

Osa tuotteista on esillä Alihankinta-messuilla 25.–27.9.2018 osastolla C1128.