Monipuolisia ratkaisuja työkappaleen kiinnitykseen

SFT Spannsysteme GmbH on saksalainen kiinnitysvälinevalmistaja, jonka valikoimasta löytyy vakiomittaisten matalakiinnittimien lisäksi myös leveämpiä malleja sekä muita modulaarisia kiinnitinratkaisuja. Matalakiinnittimien leukaleveydet vaihtelevat 22 mm ja 120 mm välillä. Sileiden sekä uritettujen leukojen lisäksi saatavilla on myös muita useita erilaisia vaihtoehtoja, esimerkiksi kovametallinastoilla sekä pehmeillä koneistettavilla leuoilla olevia malleja. Monipuolinen matalakiinnitinvalikoima on yhdistettävissä erilaisiin kiskokiinnittimiin, joiden päälle voidaan kasata myös modulaarisia puristimia.

 

Parhaat ideat syntyvät yleensä omista tarpeistasi

CNC-jyrsintäyrityksenä aloittanut SFT etsi kauan yksinkertaista ja joustavaa kiinnitysjärjestelmää, jolla voisi kattaa laajasti erilaisten työkappaleiden kiinnittämisen. Koska markkinoilla ei ollut sopivaa ratkaisua, yritys päätti kehittää itse sopivan ja edullisen SFT-matalakiinnittimen. Vuonna 2008 SFT Spannsysteme GmbH aloitti kiinnitinratkaisuiden sarjatuotannon, nykyään yritys tarjoaa asiakkailleen erilaisia älykkäitä ja innovatiivisia työkappaleiden kiinnitysratkaisuja. Jatkuvasta tuotekehityksestä ja laadusta onkin sittemmin tullut SFT:n tavaramerkki, jota asiakkaat ympäri maailman arvostavat. SFT luottaakin omaan työhönsä niin paljon, että se lupaa kaikille matalakiinnittimille ja puristimille 5 vuoden takuun.

 

Vastaus asiakkaiden tarpeisiin

Koska Suomen markkinoilla ei ollut tarpeeksi kattavaa valikoimaa matalakiinnittimiä järkevällä hintatasolla, Camcut oli yhteydessä SFT Spannsysteme:en ja aloitti yhteistyön tuotteiden maahantuonnista. Camcut on tuonut SFT:n tuotteita maahan vuodesta 2018 ja toimittanut niitä useisiin konepajoihin ympäri maan. ”SFT:n laajan tuotevalikoiman avulla pystymme vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin aina omien kiinnittimien suunnittelusta valmiisiin kiskokiinnitysratkaisuihin”, toteaa Camcut Oy:n myyntijohtaja Janne Pesonen. Kaikkia SFT:n kiinnitin­elementtejä onkin helppo hyödyntää omassa kiinnitinsuunnittelussa, koska kaikista tuotteista on saatavilla 3D-mallit. ”Lisäsimme kaikki SFT:n tuotteet myös verkkokauppaamme, jotta asiakkaidemme on helppo etsiä sieltä itselleen sopiva kiinnitinratkaisu”, Janne Pesonen kertoo.

 

INFO

Maahantuoja:
Camcut Oy
puh. 045 187 2212
myynti@camcut.fi
www.camcut.fi