MTC Flextek Oy Ab vahvistaa oheislaite­tarjontaansa DU-PUY-teollisuusimureilla

MTC Flextek Oy Ab on sopinut uudesta yhteistyöstä Du-Puy Industrial Vacuum Solutions -yrityksen kanssa ja heidän laadukas sekä monipuolinen teollisuusimuriensa tuotevalikoima täydentää jatkossa MTC Flextekin oheislaitteiden valikoimaa.


Vuoden mittaan MTC Flextekillä on pantu merkille kasvava kysyntä näille tuotteille asiakkaiden keskuudessa. EMO Hannoverin messuilla MTC Flextekin henkilökunta pääsi tutustumaan DU-PUY:n tuotevalikoimaan heidän osastollaan, ja tästä kohtaamisesta käynnistyivät neuvottelut yhteistyöstä. DU-PUY tarjoaa laajan kattauksen teollisuusimureita, jotka on suunniteltu kestämään teollisuuden ankarimmat olosuhteet. DU-PUY tunnetaan tuotteidensa kestävyydestä, suorituskyvystä ja innovatiivisuudesta, ja heidän imurinsa soveltuvat laajaan kirjoon puhdistustarpeita teollisuusympäristöissä.

Heidän tuotevalikoimansa sisältää esimerkiksi Oil & Chips -imurisarjan, joka tarjoaa räätälöitäviä yksi- ja kolmivaiheisia teollisuusimureita. Näiden tehot vaihtelevat 1–12,5 kW:n välillä, ja ne on suunniteltu erityisesti nykyaikaisten tuotantoympäristöjen vaativiin huolto- ja puhdistustarpeisiin. Imureilla, joiden säiliötilavuudet vaihtelevat 60–450 litran välillä, voidaan käsitellä nesteitä ja lastuja. Ne parantavat työtehokkuutta ja turvallisuutta pitämällä työtilan puhtaana ja estämällä vaarallisten aineiden kertymistä, mikä vähentää työkalujen huoltotarpeita ja pidentää leikkuunesteiden elinikää. Tämä edistää tuotantoprosessien optimointia, säästää aikaa ja kuluja sekä tukee vastuullista jätteenkäsittelyä, mikä suojaa ympäristöä.

Uuden yhteistyön myötä MTC Flextek kykenee tarjoamaan asiakkailleen laajemman valikoiman oheislaitteita, jotka tukevat heidän tuotantoprosessejaan ja tehostavat tuotantoa entisestään. MTC Flextek on tilannut mallikappaleet Oilvac 130P -imurista Pirkkalassa sijaitsevaan Showroomiinsa, jotta asiakkaat voivat tutustua tuotteisiin ja niiden ominaisuuksiin käytännössä.

Lisätietoja DU-PUY-tuotteista:
https://www.dupuyvacuums.com/en
MTC Flextek Oy Ab
www.mtcflextek.fi