Nomo aloittaa yhteistyön Freudenberg Sealing Technologiesin kanssa

(Kuvassa vasemmalta oikealle: Antti Sutela, Product Manager for seals within Nomo | Andreas Bildtse, Managing Director, Sweden, Nordic Region, Freudenberg | Mattias Jaginder, CEO of Nomo Group | Sandra Evaldsson, Account Manager, Sweden, Nordic Region, Freudenberg.)


Nomo vahvistaa asemaansa tiivistetuoteryhmän osalta ja aloittaa Freudenberg Sealing Technologiesin virallisena yhteistyökumppanina Pohjoismaiden markkinoilla.

”Kumppanuus Freudenbergin kanssa vahvistaa pyrkimystämme olla johtava toimittaja asiakkaillemme tiivistetekniikan suhteen”, sanoo Nomo Groupin toimitusjohtaja Mattias Jaginder.
Freudenberg on globaali teknologiayritys ja johtava tiivistyssovellusten asiantuntija. Vuonna 1849 perustettu ja vuonna 1929 kehitetyn Simmerring®-radiaalisen akselitiivisteen kehitystyön tuloksena syntynyt yritys laajensi jatkuvasti ensiluokkaisia tiivisteitä ja komponenttivalikoimaa kattamaan joukon ratkaisuja kriittisiin kysymyksiin, kuten suorituskyky, teho, kitka, päästöt ja materiaalien yhteensopivuus. Se täydentää tiiviste- ja palveluvalikoimaansa Dichto­matik-tuotemerkillä, joka täyttää teollisen standardin laadun.

”Yhteistyö Freudenbergin kanssa sopii erinomaisesti tiivistetarjontaamme”, sanoo Antti Sutela, Nomon tuotepäällikkö. ”Tämä antaa meille vielä suuremman mahdollisuuden tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen ratkaisun heidän tarpeisiinsa.”
”Freudenberg haluaa työskennellä alueen jälleenmyyjien kanssa, jotka keskittyvät korkeaan laatuun. Nomo on yksi niistä yrityksistä, ja odotamme innolla tämän yhteistyön aloittamista”, toteaa ­Andreas ­Bildtse, toimitusjohtaja, Ruotsin ja Pohjoismaiden alue, Freudenberg Industrial Services.

Nomo on alan teknisten ratkaisujen toimittaja, jolla on toimintaa Ruotsissa, Suomessa, Tanskassa, Norjassa ja Kiinassa. Yritys on perustettu vuonna 1948 ja siitä lähtien se on kehittänyt laajan laakereiden, vaihteistojen, tiivisteiden ja niihin liittyvien palvelujen tarjontaa Pohjoismaiden markkinoilla. Nomo toimittaa tuotteita ja palveluita sekä OEM- että MRO-asiakkaille. Yhtiöllä on yli 150 työntekijää ja sen vuotuinen liikevaihto on noin 600 miljoonaa kruunua. Nomo on osa Axel Johnson Internationalia, joka on yksityisomistuksessa oleva ruotsalainen teollisuuskonserni, johon kuuluu yli 150 yritystä 30 maassa. Axel Johnson International ajaa liiketoiminnan kehittämistä ja kasvua pitkällä tähtäimellä strategisilla markkinoilla, lähinnä teknisillä komponenteilla ja ratkaisuilla teollisiin prosesseihin.

Nomo Kullager AB
Mattias Jaginder
toimitusjohtaja
puh. +46 (0) 8630 28 01
mattias.jaginder@nomo.se
www.nomogroup.fi
www.fst.com