NordCity Finland Oy – toiminut Suomessa jo 15 vuotta

NordCity Center on kaiken kaikkiaan toiminut jo 18 vuoden ajan ja yrityksellä on toimipisteet neljässä eri maassa.

-LUOMME UUSIA RATKAISUJA“ – tällä sloganilla viittaamme meidän toimintaperiaatteeseen – kehitämme yhdessä valmistajan kanssa parhaiten asiakkaan tarpeet täyttävän ratkaisun, kertoo toimitusjohtaja Aimar Tamme.
Metallintyöstökoneiden toimittaja,
asen­taja ja huoltaja NordCity Center on toiminut Suomessa jo vuodesta 2006 ­lähtien.
NordCity Center on koko sinä aikana toiminut ja asentanut Suomessa ja Baltian maissa runsaat tuhat erilaista konetta ja laitetta. NordCity Finlandin asiakkaisiin lukeutuvat sekä muutaman työntekijän pienyritykset että erittäin korkeaa vaatimustasoa edustavat monivuorotyötä tekevät tuotantolaitokset, joissa edellytetään nopeaa reagointia heidän tarpeisiinsa.
– Saatujen kokemusten pohjalta voimme vakuuttaa, että asiakkaiden luottamuksen ansaitseminen perustuu pitkälti laatuun sen monessa eri merkityksessä: laatuvaatimukset kohdistetaan tuotteeseen, valmistajan toimittajalle tarjoamaan tukeen, toimittajan tehtäviin, jälkihuoltotarpeiden reagoimisnopeuteen ja päivittäiseen asiointiin.
Tässä on erityisen suuressa merkityksessä inhimillinen tekijä, joka on mukana kaikissa prosesseissa, aina koneen tehtaalta toimittajalle toimittamisessa ja lopulta sen loppuasiakkaan kohteessa asentamisessa ja jälkihuollossa.

Mikä on teknologian kehittymissuunta?
Yksi suuntaus on erottumassa muista.
Koneiden toimintaperiaate on muuttunut, kehitys on kohdistunut täysautomaattisten laitteiden suunnittelemiseen ja toteuttamiseen. Syynä siihen ovat ajan ja työvoimakustannusten säästö sekä tehokkuus. Tuloksia mitataan työkappaleen työstön osalta sekunneissa, ja vuoden mittaan muodostuvat säästetyistä sekunneista päivät tai jopa viikot. Isompien ja teknisesti vaativampien tuotteiden osalta taas kehitetään räätälöityjä ratkaisuja avaimet käteen -periaatteella. Valmistaja, toimittaja ja asiakas toimivat tiiviissä yhteistyössä asiakkaan tarpeiden mukaisen lopputuloksen aikaansaamiseksi.
– Alla kuusi suurinta valmistajaa, joiden kanssa teemme yhteistyötä. Kaikkien näiden valmistajien tuotekehitys tähtää täys­automatisoitujen koneiden valmistukseen ja markkinoiden kiinnostus heidän tuotteisiin on jatkuvassa kasvussa.

Durma
Durmazlarin tehdasta luonnehtii parhaiten sen laaja tuotevalikoima – käsikäyttöisistä giljotiinileikkureista ja kanttauskoneista huipputeknologiaa edustaviin CNC-ohjattaviin leikkaus- ja taivutuslaitteisiin (valssauskoneet, meistokoneet, laserleikkaus, plasmaleikkaus jne.).
Durman valmistamia laitteita käyttävät maailmanlaajuisesti mm. Elon Musk (avaruusteknologiat), Mercedes, Bombardier, Caterpillar, NASA, KONE ym.
Durman tuotesalkusta ovat tälle hetkellä eniten kiinnostusta herättäneet sähköiset Servo-sarjan meistokoneet ja taivutuskoneet.
– Näitä koneita kuvaavat parhaiten hyvin alhainen energiankulutus (säästää ener­giaa kilpailijoihin verrattuna jopa 50 % verran), huomattavasti alhaisempi melutaso ja ympäristöystävällisyys. Suosittuja tuotteita ovat myös Durman kuuluisat laserleikkurit ja automatisoidut työstökoneet laajalla lisävarusteiden valikoimalla, sanoo Tamme.

AJAN-kaasu-, -plasma- ja -yhdistelmäleikkurit
40 vuoden kokemus elektroniikkalaitteiden kehittämisessä on tehnyt AJAN:ista
todennäköisesti parhaan toimintavarmuuden tarjoavien kaasu- ja plasmalaitteiden valmistajan koko maailmassa, joka kaiken lisäksi valmistaakin kaikki komponentit omilla tehtailla. Valikoimissa on erilaisia tuotteita pienyrityksistä suuryrityksille, hinnat ja kuluvien osien tarjonta ovat oman valmistusprosessin ansiosta erinomaisia vakuuttaa Tamme.
Valmistaja toteaa, että kaikki laitteet, joita on käytetty yrityksen toiminnan aloittamisesta alkaen (eli myös 40 vuotta käytössä olleet laitteet) ja jotka on säännöllisesti huollettu, toimivat edelleen moitteettomasti!

IMET – täydellinen sahauslaitteiden valikoima
Perinteikkään italialaisen valmistajan tuotteiden tärkein yhteinen nimittäjä on tarkkuus. Heidän tuotevalikoimansa on vaikuttava ulottuen pieniin konepajoihin tarkoitetuista työkaluista suuryritysten käyttöön suunniteltuihin täysautomatisoituihin koneisiin.
– IMET:in valmistama saha kestää käytössä jopa kaksinkertaisesti pitempään kuin kilpailijoiden samantyyppinen tuote, valaisee Tamme.

UNISIGN – huippumodernit mekaanisen työstön (jyrsintä, sorvaus)
automatisoidut koneet
Laitteet ovat käytössä mm.:
Lentokoneteollisuudessa: moottorit, rungonkappaleet, siipirakenteet yms. osat.
Koneteollisuudessa: moottorit, kiertotangot, muut moottorin osat.
Energiateollisuus: öljy- ja kaasulaitteet, turbiinit, pumput, tuuligeneraattoreiden osat, siipipyörät, laakerit ym. osat.
Autoteollisuus: akselit, rungot, korin osat ym.
Junarakennus: erilaiset korin osat, akseleiden osat ym.
– Nämä tuotteet edustavat metallintyöstökoneiden ehdotonta huippua ja Unisign-tuotteet tunnetaan nykyaikaisista ratkaisuista, nopeudesta ja tehokkuudesta, kertoo Tamme.

HERBER-putkentaivutuslaitteet
– Ruotsalaiset ovat todenneet: Your No1 choice in advanced Tube Bending Machines. Heidän täyssähköistetyt laitteet ovat erittäin toimintavarmoja, tehokkaita ja melkein huoltovapaita, sanoo Tamme.
– Herber, ruotsalainen laatu ja 75 vuoden historia toimialallaan ovat paras todiste.

CMS-SMS-yhtymän metallintyöstö­laitteet, vesileikkaus- ja ­leikkausjätteiden poistolaitteet
Tuotevalikoima on laaja, pienistä laitteista isoihin täysautomatisoituihin koneisiin.
Kolme pääsuuntausta: levyjen työstö, putkien ja profiilien työstö sekä mekaaninen työstö on katettu laadukkaalla tuotevalikoimalla.

”Tapaamisiin Konepaja-messuilla messuosastolla.
Nordcity Finlandin löydät osoitteesta A651.
Esittelemme kolme Durma-hittituotetta”, päättää Tamme.

INFO

Nordcity Finland Oy
Aimar Tamme
toimitusjohtaja/myyntipäällikkö
puh. +358 40 1244 239
aimar.tamme@nordcity.eu
www.nordcity.fi