Pitimien tarkka lastuamisnesteen kohdistus ja häiriötön sorvaus

Seco Toolsin JETI (Jetstream Integrated) -työkalunpitimien uudistusten ansiosta voidaan viimein heittää hyvästit lastuamisnestettä välittäville letkuille ja liittimille, jotka mahdollisesti häiritsevät uran pistoa, katkaisua tai muita sorvausoperaatioita. Tuotevalikoima on laajentunut monisuuntasorvauksen MDT-pitimissä, X4-sarjan pisto- ja uran sorvauspitimissä sekä 150.10-katkaisulehdissä, joissa on sisäiset lastuamisnestekanavat pääsärmään ilman letkuja. Koneistajan on mahdollista kytkeä pääsärmän alapuolinen kanava käyttöön ja pois käytöstä. Jetstream Tooling® takaa vakaan ja luotettavan toiminnan ja paremman pinnanlaadun. Se lisää järjestelmän joustavuutta ja yksinkertaistaa lastuamisnesteen syöttöä, kun tuottavuutta heikentäviä ja kustannuksia lisääviä ylimääräisiä letkuja, liittimiä ja varaosia ei tarvita.
Neliövarsipitimet MDT- ja X4-tuotteille sekä 150.10-sarjan lehden pitimille on saatavana koossa 20 mm x 20 mm (0,787” x 0,787”) ja 25 mm x 25 mm (0,984” x 0,984”). MDT-pitimiin sopivat 2, 3, 4, 5, 6 ja 8 mm:n (0,0787”, 0,118”, 0,157”, 0,197”, 0,236” ja 0,315”) leveät kääntöterät. 150.10-pitimiin sopivat koon 15 lehdet.
Jetstream Tooling® optimoi koneistusprosessin, tehostaa lastunhallintaa ja parantaa prosessin luotettavuutta kohdistamalla korkeapaineisen lastuamisnesteen suoraan lastuamisvyöhykkeelle työkalunpitimen sisäisten kanavien kautta. Toisin kuin muissa työkalunpitimissä, Jetstream Tooling® Duossa on lastuamisnestekanavat ylhäällä ja alhaalla, mikä mahdollistaa alapuolisen kanavan käyttöön ja käytöstä pois kytkemisen tarpeen mukaan. Sivuilla ja takana olevien lastuamisnesteliitäntöjen ansiosta pitimet soveltuvat myös koneisiin, joissa on perinteinen lastuamisnesteen syöttö. ●

INFO

Lisätietoja JETI-työkaluista saat paikalliselta Seco-jälleenmyyjältä tai JETI-tuotesivulta.