PLM Group esittelee uuden SOLIDWORKS 2019 -version

PLM Group järjestää 7. marraskuuta seminaarin SOLIDWORKS 2019 -ohjelmistoversion uusista ominaisuuksista. -Tapahtuma järjestetään Turussa Mauno-keskuksessa. Neljän intensiivisen tunnin ajan asiantuntijat esittelevät -SOLIDWORKS 2019 -version uusia toimintoja ja käyttö-vinkkejä.

Kaikkien yritysten yhteinen haaste toimialasta riippumatta on se, että tuotteet pitää saada markkinoille entistä nopeammin ja niiden pitää olla entistä parempia. Digitaaliset ratkaisut auttavat parantamaan tuotekehitysprosessia, ja SOLIDWORKS 2019 sisältää satoja uusia käyttöä parantavia toimintoja, jotka yksinkertaistavat ja tehostavat koko tuotekehitysprosessia.

Paljon uutta SOLIDWORKS-käyttäjille

PLM Groupin asiantuntijat tarjoavat kattavan esittelyn SOLIDWORKS 2019 -version uusista ominaisuuksista ja näyttävät, kuinka uusia SOLIDWORKS 2019:n tuomia käyttäjäystävällisiä innovaatiota voidaan hyödyntää jokapäiväisessä suunnittelutyössä. Lisäksi kuulet asiantuntijoiden vinkkejä ja saat mahdollisuuden keskustella muiden SOLIDWORKS-käyttäjien kanssa.

Eräs esimerkki SOLIDWORKS 2019 -ohjelmistoversion tuomista parannuksista koskee isoja kokoonpanoja. SOLIDWORKS Large Design Review -toimintoon on tullut useita uusia toiminnallisuuksia, ja grafiikan käsittely on huomattavasti nopeampaa kuin aiemmin. Large Design Review -tilassa voidaan nyt esimerkiksi lisätä ja poistaa malleja, ja niiden välille voidaan tehdä liitoksia kuten suunniteltaessa ohjelmiston perustilassa. Lisäksi SOLIDWORKS 2019 sisältää täysin uusia ratkaisuja ja kumppanuuksia kosketusnäyttöä hyödyntäville käyttäjille yhteistyön kehittämiseksi. Näiden parannusten lisäksi seminaarissa esitellään paljon muita uusia ominaisuuksia.

INFO

Lue lisää ja ilmoittaudu tapahtumaan:

Turun seminaari http://web.plmgroup.fi/launch-solidworks-2019-fi

Live-seuranta http://web.plmgroup.fi/launch-solidworks-2019-livestream-fi

Käytännön tietoa:

Päivä: 7. marraskuuta 2018

Aika: 12.00 – 16.00

Paikka: Mauno-keskus, Presidentti-auditorio, Turku

Hinta: Maksuton