Tekninen käsikirja aina mukanasi

Camcut Oy julkaisi keväällä 2018 ilmaisen mobiilisovelluksen, joka toimii konepajojen teknisenä käsikirjana. CAMCUT-mobiilisovellus on herättänyt paljon mielenkiintoa ja se on saavuttanut lyhyessä ajassa jo yli 10000 käyttäjää.

Helppokäyttöinen ja monipuolinen

Camcut julkaisi oman mobiilisovelluksen keväällä 2018 ja se on noussut nopeasti yhdeksi Suomen suosituimmista konepajojen tarpeisiin suunnitelluista teknisistä mobiilisovelluksista. Sovelluksen kehittämisen tarve tuli halusta tuoda kaikki tekniset laskurit, taulukot ja oppaat helposti kaikkien saataville. ”Lähes jokaisella on taskussaan nykypäivänä älypuhelin sekä yhä useammalla konepajalla on tabletteja käytössä myös hallin puolella. Omaa mobiilisovellusta suunnitellessamme ajattelimme tuoda asiakkaillemme jotain mistä on kaikille hyötyä”, toteaa Camcut Oy:n toimitusjohtaja Mikko Vepsäläinen. Sovelluksen käyttöliittymä on pyritty toteuttamaan sellaiseksi, että sovellus ei vaadi erillistä käyttöohjetta, vaan sovelluksen käyttö olisi mahdollisimman helppoa ja vaivatonta. ”Useat asiakkaamme ovat kertoneet, että sovelluksessa on niin paljon ominaisuuksia, että se on korvannut monta vastaavaa sovellusta puhelimesta”, kertoo Camcut Oy:n myyntijohtaja Janne Pesonen. Sovelluksesta löytyykin perinteisten työstöarvolaskureiden lisäksi myös useita muita hyödyllisiä teknisiä laskureita, kuten esimerkiksi   lämpölaajenemis- ja kappalehintalaskurit. Sovelluksen ansiosta ISO-toleranssit ja kierteiden mitat ym. tekniset taulukot kulkevat aina mukanasi. ”Sovellusta tullaan tulevaisuudessa kehittämään asiakkaitamme kuunnellen, joten jos sinulla on ajatuksia ominaisuuksista, joita sovelluksesta olisi hyvä löytyä, ota meihin yhteyttä!”, Mikko toteaa.  Sovellus on ladattavissa ilmaiseksi kaikille Android- ja Apple iOS -laitteille Google Play sekä App Store -sovelluskaupoista.

Nykyaikaista menetelmiä

Vuonna 2014 perustettu Camcut on kasvanut voimakkaasti ja sen asiakaskunta ulottuukin jo koko Suomen alueelle. Camcut on mm. Walter Tools -työkalujen sekä Mastercam-ohjelmiston virallinen jälleenmyyjä sekä tuo maahan useita laadukkaita tuotemerkkejä, joiden avulla se tarjoaa asiakkailleen kokonaisvaltaista palvelua. Yritys onkin panostanut erityisesti nykyaikaisten menetelmien tuomiseen asiakkaiden käyttöön. ”Laadukkaat työkalut eivät yksin riitä tuotannon kehittämiseen. Kun halutaan kehittää tehokkaasti, pitää koneistusprosessia ajatella kokonaisuutena, joka sisältää työkalujen lisäksi myös työhön sopivat työstöradat, kiinnittimet, leikkuunesteet sekä muun ympäristön”, Mikko kertoo. Nykypäiväisten menetelmien käyttöönotosta kertoo myös se, että yksi myydyimmistä tuotteista on dynaamisille työstöradoille suunniteltu Walter Tools MD133 -jyrsin. ”Asiakkaamme arvostavat osaamistamme, kun voimme neuvoa tuotteiden oikeassa käytössä sekä tarvittaessa auttaa myös optimaalisten työstöratojen luomisessa”, toteaa Janne.

Näkyvillä netissä

Yritys on myös aktiivinen sosiaalisessa mediassa ja sillä onkin mm. Facebookissa lähes 1000 seuraajaa. Camcut tuottaa YouTubeen omia koneistusaiheisia videoita, joista katsotuimmalla videolla onkin jo yli 1,5 miljoonaa katselukertaa. ”Nykypäivänä sosiaalinen media on jokapäiväistä, joten miksi emme mekin olisi siellä, koska näin asiakkaammekin saavat kuulla heti mm. uutuuksista sekä kampanjoistamme”, Mikko sanoo. Some-aktiivisuuden myötä oma mobiilisovellus olikin Camcutille luonnollinen jatkumo toteuttaa asioita nykypäiväisesti ja tuoda kaikki tarvittava tieto helposti asiakkaiden saataville. ”Tekemällä asioita nykyaikaisesti, pyrimme myös siihen, että nuoret kiinnostuisivat alasta”, Janne toteaa.

INFO

Camcut Oy, puh. 045 187 2212, myynti@camcut.fi, www.camcut.fi