Pohjanmaan Teolisuus 2019 kokosi teollisuuden ammattilaiset Seinäjoelle

Seinäjoella järjestettiin keskiviikkona 15.5.2019 uusi Pohjanmaan Teollisuus -messutapahtuma. Ammattitapahtumaan tutustui päivän aikana 1235 kävijää. Tapahtuman pääjärjestäjänä toimi Pohjanmaan Expo Oy.
Kävijäpalautteen mukaan 81 % totesi messutapahtuman vastanneen odotuksia erittäin hyvin tai hyvin. Vastanneista 71 % olivat tyytyväisiä messujen yksipäiväisyyteen ja 91 % kävijöistä suosittelevat messuja kollegalle ja kumppanille.
Pohjanmaan Teollisuus -tapahtumaan osallistui yli 150 näytteilleasettajaa, jotka olivat paikalla verkostoitumassa, esittelemässä uutuuksia, innovaatiota ja osaamista.
Keskeiset messuilla esiteltävät tuotteet ja palvelut olivat; IoT, koneistus-, suunnittelu- ja kokoonpanopalvelut, koneet ja työkalut, sähkötarvikkeet, sopimusvalmistus, kuljetin- ja logistiikkaratkaisut, hitsaustekniikka, teollisuusautomaatio, robotiikka, kunnossapito, pneumatiikka- ja automaatiotuotteet, pakkaustuotteet, teollisuuden kaapelit, tiivisteet, venttiilit ja liittimet sekä komponenttivalmistus. Lisäksi paikalla oli suuri joukko tukipalveluita teollisuutta tarjoaville yrityksille kuten esim. rahoitus-, koulutus-, rekrytointi- ja toimitilapalvelut.

Ohjelmaa järjestettiin kolmella lavalla
Messupäivän aikana järjestettiin keynote-puheenvuoroja, paneelikeskusteluja ja tietoiskuja kolmella lavalla. Aamupäivän avauspaneelissa päälavalla alueen vientiveturiyritysten johtajat kertoivat, millaisia alihankintatarpeita vientiyrityksillä on. Keskustelemassa olivat teknologiajohtaja Hannu Mäntymaa Wärtsilästä, johtaja Harri Mykkänen ABB:ltä, toimitusjohtaja Jyrki Heinimaa Rauma Marinelta ja hankintajohtaja Tero-Jussi Teppo Finn- Powerilta. Puheenvuoroja kuultiin myös digilavalla ja tietoiskulavalla.

Osaavat yhteistyökumppanit
Pohjanmaan Teollisuus tapahtuman järjestelyissä olivat mukana Pohjanmaan ja Etelä-Pohjanmaan kauppakamarit, Pohjanmaan, Etelä-Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan Yrittäjäjärjestöt sekä Vaasan, Seinäjoen, Pietarsaaren ja Kokkolan seutujen kehitysyhtiöt.

Seuraava Pohjanmaan Teollisuus -tapahtuma
järjestetään 13.5.2020 Seinäjoki Areenassa.

INFO

Pohjanmaan Expo Oy
Jukka Hakala
toimitusjohtaja
puh. 0400 669 600
jukka.hakala@pohjanmaanexpo.fi