Pohjanmaan Teollisuus 2021 teemana on kestävä kehitys

Pohjanmaan Teollisuus -tapahtumassa tulevaisuuden visiot kohtaavat nykyaikaiset ratkaisut, kun alan raskaan sarjan tekijät ja vaikuttajat kokoontuvat yhteen. Tehokas yritysfoorumi mahdollistaa kohtaamisia niin alan johdon, tuotannon, suunnittelun kuin hankinnan edustajien kanssa yhden ytimekkään päivän aikana.

Tapahtumassa mukana olevia aloja ovat muun muassa automaatio ja robotiikka, digitalisaatio, ICT, IoT, 3D ja uudet teknologiat, teollisuuden koneet, laitteet ja komponentit, sopimusvalmistus, suunnittelu, tuotekehitys ja simulointi, huolto ja kunnossapito, logistiikka, kuljetus ja varastointi, toiminnanohjaus, tutkimus, koulutus ja rekrytointi, digitaalinen viestintä ja markkinointi, projektihallinta sekä kestävät ratkaisut.

Vuoden 2021 tapahtuman teemana on kestävä kehitys. Ohjelmassa on luvassa päivänpolttavia puheenvuoroja alan nykyisistä sekä tulevista riskeistä ja mahdollisuuksista. Seminaareissa tullaan käsittelemään muun muassa Suomen kestävän kasvun ohjelmaa, vastuullista alihankintaa sekä osaavan työvoiman tulevaisuutta.

– Tervetuloa tapaamaan asiakkaasi, solmimaan yhteistyöverkostoja ja kasvattamaan myyntiä Pohjanmaan Teollisuus -tapahtumassa 24.11.2021. Varaa osastosi nyt!, kehottavat tapahtuman järjestäjät.


Jukka Hakala
toimitusjohtaja
puh. +358 400 669 600
jukka.hakala@pohjanmaanexpo.fi

www.pohjanmaanteollisuus.fi