Erittäin laaja-alueinen uuden sukupolven sorvauslaatu

Dormer Pramet on päivittänyt “lippulaiva”-PVD-laadun T8330 ­uuden sukupolven pinnoituksella. Syntyi uusi entistä kestävämpi ja suorituskykyisempi laatu.

Uusi T8430 on maailmanlaajuisen valmistajan monipuolisin laatu yleiseen sorvaukseen ja raskaaseen rouhintaan, jopa epäsuotuisissa työstöolosuh­teissa. Uusi Pramet laatu on kehitetty teräksille ja valuteräksille, mutta se toimii hyvin myös ruostumattomissa teräksissä, valuraudoissa ja superseoksissa.

Monikerroksinen PVD-pinnoite on optimoitu tehostamaan tuottavuutta. T8430-laatu pidentää kestoikää jopa 69 % verrattuna aikaisempaan laatuun T8330. Tämä koskee erityisesti koneistettaessa karkeita teräsaihioita, tai vaikeasti työstettäviä raaka-aineita, kuten esim. Inconellia ja Stel­liittiä.

Ainutlaatuinen Titaani-Boori-Nitridi-(TiBN) pintakerros tehostaa suorituskykyä ja vähentää irtosärmän muodostumista. Alin perusaineen päällä oleva kova AlTiN-kerros varmistaa viistekulumiskestävyyden. Näiden kerrosten välissä olevan paksun TiN-kerroksen puristusjännite on matala ja se vastustaa kuoppakulumista. Kirkas kullanvärinen TiN-kerros ilmaisee myös kulumisen tason.

Lisätietoja uusista tuotteista saa Dormer Prametin asiakaspalvelusta, paikalliselta jälleenmyyjältä ja kotisivuilta, osoitteessa www.dormerpramet.com. Uutta tuotevalikoimaa voi seurata kaikissa sosiaalisissa meedioissa hakusanalla #KäynnistäTulevaisuus.

Dormer Pramet on maailmanlaajuinen lastuavien työkalujen valmistaja ja toimittaja, jonka mittava tuotevalikoima sisältää sekä pyörivät, että kääntöterätyökalut poraukseen, jyrsintään, kierteitykseen ja sorvaukseen laajalle tuotantoalueelle. Omat toimipisteet, joita on 21, antavat teknistä tukea ja myyntipalvelua asiakkaille yli 100 markkina-alueella ympäri maailman ja niitä tukee Euroopassa ja Etelä Amerikassa sijaitsevat uudenaikaiset tuotantolaitokset, strategisesti sijoitetut tuotevarastot ja erittäin kehittynyt jälleenmyyjä- ja jakeluverkosto.