Pohjanmaan Teollisuus -tapahtuma siirtyy syksylle

-Vallitseva haastava koronavirustilanne ja sen vaikutukset messujen onnistuneisiin järjestämismahdollisuuksiin pakottaa meidät siirtämään Pohjanmaan Teollisuus -tapahtuman vielä kerran. Katsomme, että messujen järjestäminen ei ole vielä keväällä mahdollista, ja siirtämispäätöksen vahvistavat myös työryhmä ja eri sidosryhmien kanssa käydyt keskustelut.  Pohjanmaan Teollisuus -tapahtuma järjestetään 24.11.2021 Seinäjoki Areenassa, kertoo toimitusjohtaja Jukka Hakala, Pohjanmaan Expo Oy.

Suoritettu osastopaikkamaksu siirtyy sellaisenaan uuteen ajankohtaan ja oikeuttaa 24.11.2021 tapahtumassa samaan osastopaikkaan ilman lisäkuluja.

Pohjanmaan Teollisuus -tapahtumassa tulevaisuuden visiot kohtaavat nykyaikaiset ratkaisut, kun alan raskaan sarjan tekijät ja vaikuttajat kokoontuvat yhteen yhden päivän aikana. Messujen vuoden 2021 teema on Kestävä kehitys. Kestävä kehitys on kattotermi, jonka alla jokaisella teollisuuden alalla on paikkansa. Vihreästä siirtymästä digitalisoitumiseen, kestävässä kehityksessä on kyse edistyksestä, joka tekee huomisen maailmasta paremman tämän päivän teoilla. Tapahtuman ohjelmassa on luvassa päivänpolttavia puheenvuoroja alan teemasta kuin muista ajankohtaisista aiheista.

Ajankohdan muutoksesta huolimatta tapahtuman valmisteluja jatketaan entiseen malliin, ohjelmaa päivitetään ajankohtaiseksi ja teemaa vastaavaksi, ja kumppanuudet toteutuvat suunnitelmien mukaisesti. 

Pohjanmaan Expo, alueen kauppakamarit, INTO Seinäjoki, Teknologiakeskus Merinova, Yrittäjäjärjestöt, Concordia ja Kosek haluavat yhdessä ja yhteisvoimin teidän näytteilleasettajien kanssa tuottaa mitä parhaimman teollisuuden ammattitapahtuman.

INFO

Pohjanmaan Expo Oy – Expo Österbotten Ab
Vaasanpuistikko 15 B 36, 65100 Vaasa
Jukka Hakala, toimitusjohtaja
puh. +358 400 669 600
jukka.hakala@pohjanmaanexpo.fi
www.pohjanmaanexpo.fi