Pohjoinen Teollisuus -suurtapahtuma on ylistys pohjoisen Suomen teollisuudelle

Pohjoinen Teollisuus -suurtapahtuma järjestetään jälleen tulevana keväänä Oulussa. Ouluhallissa nähdään 22.–23.5. välisenä aikana alan merkittävimpiä yrityksiä, uusimpia ratkaisuja, vaikuttavimpia puhujia sekä verkostoidutaan vahvistaen erityisesti pohjoisen Suomen teollisuuden menestystarinaa.

Suomi tarpoo taloudellisessa taantumassa, ja monella alalla taistellaan merkittävien haasteiden kanssa. Teollisuus on myös pohjoiselle Suomelle kiistatta erittäin tärkeä ala, sillä se on vahvasti kiinni myös kansainvälisillä vesillä. Nyt alan uusimmat tuulet voi jälleen nähdä yhdessä paikassa, kun Pohjoinen Teollisuus -suurtapahtuma kokoaa teollisuudenalan kirkkaimman kärjen ja pohjoisen menestyksen tekijät Oulun Ouluhalliin 22.–23.5.2024.
 

Suomalaisen teollisuuden tulevaisuus esittäytyy

Pohjoinen Teollisuus -tapahtuma tarjoaa kahdessa päivässä ja yhdessä paikassa kaiken sen, mitä pohjoisen Suomen teollisuudenalasta tarvitsee tällä hetkellä tietää. Mukana on yli 300 näytteilleasettajaa, ajankohtaisia ja vaikuttavia asiantuntijapuheenvuoroja teollisuuden eri aloilta sekä suuri joukko alan ammattilaisia tapahtumavieraina.

Vastuulliset ratkaisut ovat tällä hetkellä syystäkin esillä, sillä aika kestävimpien ratkaisujen jalkauttamiselle on nyt. Vastuullisuustekoja vaaditaan myös yrityksiltä. Pohjoinen Teollisuus -tapahtumassa tämä on huomioitu, sillä mukana on Kiertotalousklusteri, joka edistää Oulun seudun yritysten kiertotalousliiketoimintaa ja tukee siirtymistä kiertotalouden liiketoimintamalleihin. Kiertotalousklusteri on tapahtumassa mukana KiertotalousAreenalla omalla messuosastollaan.

Messuvieraalle tarjolla on siis tänäkin vuonna kattava otanta suomalaista teollisuutta ja sen ratkaisuja. Messut ovat erinomainen keino verkostoitua ja luoda uusia suhteita, ja näin kehittää teollisuudenalan liiketoimintaa yhdessä. 2022 tapahtumassa vieraili tuhansia ihmisiä, ja vieraita odotetaan sankoin joukoin tänäkin vuonna, sillä teollisuudenalan rooli on nyt entistäkin tärkeämpi koko Suomelle.

Tapahtuma nostaa esille teollisuuden tärkeitä puheenaiheita ja ilmiöitä, ja tapahtuman asiantuntijapuheenvuorot rakentuvat ajankohtaisten teemojen ympärille. Kevään suurtapahtuman ohjelmassa nostetaan esille mm.: energia, kestävä kehitys, pohjoisen Suomen suurhankkeet, kaivosteollisuus ja kunnossapito.

Expomark Oy
Tiina Aho
ohjelma- ja markkinointipäällikkö,
teollisuustapahtumat
puh. 040 588 2974
tiina.aho@expomark.fi

Tapahtuman sivuille: www.pote.fi