Säästä aikaa ja tehosta tuottavuutta Seco Toolsin uudella Seco Assistant -sovelluksella

Seco Assistant tuo tarvitsemasi tuotetiedot ja työkalut käden ulottuville ilman internet- ja luettelohakuja myös offline-­tilassa.

Seco Assistantin koneistuslaskin tarjoaa sinulle minkä tahansa tuotemerkin sorvaus-, jyrsintä- ja poraustiedot, kuten syötöt, nopeudet ja lastuvirrat. Työkalujen vertailutoiminto suosittelee sinulle ­Seco-työkaluja ja vaihtoehtoisia toisten valmistajien kääntöteriä, kun taas ehdotustoiminto auttaa selvittämään oikeat työkaluvalinnat ja lastuamisstrategiat tiettyihin töihin.

Voit hakea tietoja tuotteen, numeron, nimikkeen tai laadun mukaan tai skannata pakkauksen koodin.

Sovellus on suunniteltu mahdollisimman mukavaksi ja helpoksi käyttää. Sen lataaminen vie vain vähän tilaa, ja käyttöliittymä on selkeän yksinkertainen. Mikä parasta, voit hakea Seco-tuotteita tai käyttää arvolaskimia offline-tilassa silloin, kun internet­yhteyttä ei ole.

Seco Assistant virtaviivaistaa jokapäiväistä koneistustyötä – sillä voit mitä sujuvimmin käyttää tärkeitä tietoja ja työkaluja. Helppokäyttöisten ja käytännöllisten toimintojen ansiosta kaikki tarvitsemasi tiedot ovat aina käden ulottuvilla.

 

Lisätietoja Secon innovatiivisista tuotteista ja asiantuntevasta palvelusta, joilla eri aloilla toimivat metalliteollisuuden yhtiöt ovat saavuttaneet menestystä, saat osoitteesta www.secotools.com