SabriScan Oy loikkasi jälleen uusille miljoona­luvuille – kansainvälistyminen etenee

SabriScan Ltd:n muottiliiketoiminta kasvoi 28 % vuonna 2019 tuoden yrityksen jälleen uusille miljoonaluvuille. Suomalainen BtoB sektori jatkoi vahvassa iskussa luoden erinomaista pohjaa yrityksen kasvulle kansainvälisesti.

SabriScan onnistui myös olemaan mukana autoteollisuuden murroksessa kehittämällä uusien ajoneuvojen valojärjestelmien muotteja. ”Onnittelemme kansainvälisiä autofirmoja kuten ­Aston­
­Martin, Tata, VW, Renault-Nissan, Skoda ja Seat uusista automalleistaan ja varsinkin näiden edistyksellisistä valoratkaisuista ja niiden teollisesta muotoilusta.” Kasvu antaa entistä paremmat mahdollisuudet myös kansainväliselle laajentumiselle. SabriScan perusti tytäryhtiöt Kiinaan ja Hongkongiin vuoden 2019 lopussa.

”Vuoden 2020 alusta toimintamme Kiinassa saa täysin uutta energiaa ja pääsemme toteuttamaan asiakasyritystemme projekteja kustannustehokkaammin, nopeammin ja entistä paremmalla laadulla”, toteaa SabriScan Ltd:n Kiina-toimintojen paikallisvastaava Jaakko Tuupanen. Hän vastaa samalla ruiskuvaluprosessien kehittämisestä ja muottien koeajotoiminnoista maailmanlaajuisesti. ”Meillä on jokaisen koeajon yhteydessä omat huippuammattilaiset valvomassa prosessia asiakkaan etujen mukaisesti. Kiinassa, Euroopassa, Marokossa, Intiassa, missä vain”, lisää Tuupanen.


”Globaalisti toimiville asiakkaille Kiinan täysimittainen yritys mahdollistaa myös kevyemmän kaupankäynnin mahdollisuuden ja pääsemme helpommin palvelemaan jatkossa myös kiinalaisia ja Kiinassa toimivia asiakkaitamme”, painottaa liiketoimintajohtaja Petri Kurki.

SabriScan Oy:n seuraavien vaiheiden painotuksena on laajentaa perustettujen huolto-, myynti-, projektointi- ja teknisen tuen yksiköitään. Samalla tullaan jatkamaan maakohtaisten myyntiorganisaatioiden perustamisia ja laajentamisia.


”Tällä hetkellä olemme päivittäisellä tasolla aktiivisia Suomessa, Tšekeissä, Intiassa, Romaniassa, Kiinassa, Marokossa, Saksassa ja Ruotsissa. Aasiassa ja Euroopassa olemme selvittäneet olevan vielä n. 10 lokaatiota, joissa palveluillemme nähdään kysyntää. Kun aika on kypsä, selvitämme myös Pohjois- ja Latinalaisen Amerikan mahdollisuudet”, linjaa SabriScan yhtiöiden myynnin ja kansainvälisen toiminnan johtaja Basan ­
Patil.

INFO

Jari Kokkonen
toimitusjohtaja
puh. +358 40 5146 046
jari.kokkonen@sabriscan.fi
www.sabriscan.fi