Seco Tools lisää Turbo 16 -nurkkajyrsimen alan johtavaan Turbo-tuoteperheeseen

Tehokkuuden lisäämiseen ja työstökustannusten alentamiseen kiinnitetään huomiota yhä enemmän, joten prosessien varmuus ja työkalun pitkä käyttöikä ovat nyt tärkeämpiä kuin koskaan. Seco Toolsin Turbo 16 on mullistava tulokas molemmilla osa-alueilla.

Jyrsimessä on monia optimoituja yksityiskohtia, joiden ansiosta sen lastuamisominaisuudet ovat erinomaiset lukuisissa eri sovelluksissa ja materiaaleissa. Pehmeä lastuaminen ja pienet lastuamisvoimat vähentävät tehon kulutusta ja työkalun kulumista – työkalun käyttöikä voi olla jopa 130 % pidempi.

Turbo 16 saa myös täydet pisteet tuottavuudesta. Tietyissä jyrsimissä on erittäin tiheä hammastus, jolloin lastuvirrat ovat jopa 50 % suuremmat. Kattava valikoima hiottuja ja suoraan puristettuja kääntöteriä tekee Turbo 16:sta erittäin joustavan. Jyrsinrungot valmistetaan korroosionkestävästä työkaluteräksestä, ja niitä on saatavilla halkaisijoilla 25–250 mm (tuumakokoisina halkaisijoilla 1–6 tuumaa). Ne ovat yhteensopivia monien käyttöliittymien ja vakiomallisten pyörivien pitimien kanssa.

Turbo 16 on suunniteltu tulevaisuutta silmällä pitäen, sillä kääntöterät ovat ensimmäisiä Data Matrix -tageilla varustettuja Seco Toolsin tuotteita. Nämä skannattavat koodit pitävät sisällään tuote- ja erätiedot, ja ne voi lukea uudella Seco Assistant -sovelluksella.

 

Seco Tools on yksi maailman johtavia jyrsinten, sorvauspitimien, kääntöterien, porien ja työkalupitimien valmistajia. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Ruotsin Fagerstassa ja yrityksellä on edustus yli 75 maassa. Yli 80 vuoden ajan yhtiö on tarjonnut konepajoille parhaan mahdollisen tuottavuuden ja kannattavuuden mahdollistavat tekniikat, prosessit ja palvelut. Lisätietoja Secon innovatiivisista tuotteista ja asiantuntevasta palvelusta, joilla eri aloilla toimivat metalliteollisuuden yhtiöt ovat saavuttaneet menestystä, saat osoitteesta www.secotools.com.

Lisätietoja Turbo 16 -työkaluista saat paikalliselta Seco-jälleenmyyjältä tai Turbo 16 -tuotesivulta osoitteessa www.secotools.com.