Seco Tools tuo markkinoille Double Turbo -nurkkajyrsimet ja -kääntöterät

Työkappaleen erinomaisen pinnanlaadun koneistaminen ilman suurta tehon tarvetta voi olla haastavaa. Seco Tools tarjoaa ongelmaan ratkaisun tuomalla markkinoille uuden Double Turbo -nurkkajyrsimen, joka laajentaa alan johtavaa nurkkajyrsinten valikoimaa entisestään. Edistyksellisen geometrian jyrsin helpottaa rouhintaa ja pienentää tehon tarvetta työstettäessä terästä, ruostumatonta terästä, valurautaa tai korkean lämpötilan kestäviä seoksia. Jyrsimissä on neljällä leikkuusärmällä varustetut kaksipuoliset kääntöterät Seco Toolsin ensiluokkaisin jyrsinterälaaduin, mikä takaa parhaan mahdollisen tuottavuuden. Double Turbo täyttää sekä pienten että suurien sarjojen valmistusvaatimukset. Jyrsimissä on erittäin tarkka geometria ja suurin mahdollinen kierukkakulma, jotka vähentävät työkappaleen pinnan tason heiton riskiä ja mahdollistavat vaikuttavan 90 asteen kulman tarkkuuden. Tällä jyrsinrungon tarkkuudella viimeistelyyn vaadittava aika lyhenee merkittävästi ja joissakin tapauksissa viimeistelyä ei tarvita enää lainkaan. Double Turbo -jyrsimet ovat saatavana 19:ssä metrikoon mallissa välillä 32–125 mm ja 16:ssa tuumakoon mallissa välillä 1,25–5”.

ZOMX16-kääntöterissä on erittäin positiivinen geometria, joka mahdollistaa tehokkaan lastunpoiston ja pienemmät lastuamisvoimat. Nämä ominaisuudet vähentävät värinää, mikä auttaa pidentämään kääntöterän käyttöaikaa ja varmistamaan työkappaleen sileän pinnan. Kaksipuolinen kääntöterän muotoilu tarjoaa merkittävät särmäkohtaiset kustannussäästöt. ZOMX16-kääntöterissä on tarjolla kaksi eri geometriaa, ME10 ja M12, sekä kaksi nurkkapyöristystä, 0,8 ja 1,6. Saatavana on sekä PVD- että Duratomic® CVD -laadut.

Double Turbo -nurkkajyrsimissä on käytetty paremman tehokkuuden takaavia materiaaleja ja muotoilua. Se on kestävä ja vastuullinen valinta, joka auttaa vähentämään kasvihuonekaasupäästöjä (CO2).

INFO

Lisätietoja uusista Double Turbo -nurkkajyrsimistä ja
ZOMX16-kääntöteristä saat paikalliselta Seco-jälleenmyyjältä
tai Double Turbo -tuotesivulta.