Seco Toolsilta markkinoille uudet Duratomic® TM -laadut ruostumattoman teräksen sorvaukseen

Seco Tools tuo markkinoille kolme uutta, erityisesti ruostumattoman teräksen sorvaukseen kehitettyä Duratomic®-sukupolven laatua käytetyn särmän tunnistustekniikalla varustettuina. Uudet TM-laadut TM1501, TM2501 ja TM3501 takaavat luotettavan koneistuksen ja lisäävät tuottavuutta. Ne soveltuvat niin austeniittisen ruostumattoman teräksen kuin runsaasti seostetun ruostumattoman superduplexteräksen sorvaukseen. Yhteensä 479 TM-kääntöterämallin entistä laajempi tuoteperhe sisältää myös kolme uutta geometriaa, joiden lastunmurtajat on optimoitu ruostumattoman teräksen viimeistelyyn ja keskikarkeaan rouhintasorvaukseen. Kulutuskestävin TM1501-laatu on suunniteltu takamaan paras mahdollinen lastuamisnopeus ja tuottavuus austeniittisesta ruostumattomasta teräksestä valmistettujen komponenttien vakaassa jatkuvassa sorvauksessa. TM2501-laatu on ensisijainen valinta vähän tai kohtalaisesti seostetulle ruostumattomalle teräkselle. Kääntöterän pitkän kestoajan ja sitkeysominaisuuden ansiosta se soveltuu erinomaisesti käytettäväksi monissa eri käyttökohteissa yleislaatuna. TM3501 puolestaan on täysin uusi runsaimmin seostetuille ruostumattomille teräksille, kuten duplex- ja superduplexteräksille, kehitetty laatu, jota voidaan käyttää myös muiden ruostumattomien terästen sorvauksessa.
TM3501-laadussa käytetty ainutlaatuinen FF1-lastunmurtaja takaa parhaan mahdollisen lastunhallinnan ruostumattoman teräksen viimeistelyssä. Uudet MR3- ja M3-geometriat täydentävät MF4- ja M5-geometrioita keskikarkeassa sorvauksessa.
Näissä kolmessa Duratomic®-laadussa on käytetty maailman johtaviin pinnoitekemian saavutuksiin perustuvia innovaatioita, jotka vastaavat konepajojen tarpeisiin. Pinnoitteen mekaaniset ja kemialliset ominaisuudet edustavat alan huippua. Lisäksi siinä on käytetty krominväristä käytetyn särmän tunnistustekniikkaa, jonka ansiosta jokainen särmä saadaan hyödynnettyä ja jätteen määrää vähennettyä. ●

INFO

Lisätietoja Duratomic®-sorvauslaaduista saat paikalliselta Seco-jälleenmyyjältä tai TM1501-, TM2501- ja TM3501-laatujen tuotesivulta.
www.secotools.com