Secon Double Quattromill® 22 – tehokasta jyrsintää

Secon uusin mullistava tasojyrsin – Double Quattromill® 22 – tehostaa merkittävästi lastuvirtaa ja antaa konepajoille mahdollisuuden hyödyntää työstökoneita niiden suurimmalla mahdollisella teholla. Uuden rouhintaan ja väliviimeistelyyn tarkoitetun jyrsimen kaksipuolisissa kääntöterissä on kahdeksan teräsärmää,  joten kustannustehokas jyrsintä on mahdollista suurella lastuamissyvyydellä.

Double Quattromill® 22 on saatavilla 45°:n ja 68°:n asetuskulmalla lastuamissyvyyksien ollessa 9 mm (0,350») tai 11 mm (0,430»). Toisin kuin vakiomallisissa tangentiaalisissa tasojyrsimissä, Double Quattromill® 22 -jyrsimen kaksipuoliset kääntöterät mahdollistavat avoimen lastutilan ja pienemmät lastuamisvoimat / pienemmän virrankulutuksen. Myös työkalun käyttöikä pitenee.

Koska Double Quattromill® 22 -jyrsimestä on saatavilla kahden eri asetuskulman versio, täyttää se helpon ja taloudellisen lastuamisen edellytykset. Voit valita jyrsinrungon kiintein teräsijoin tai kasettiversiona, vakio- tai tiheähampaisena taikka metri- tai tuumaversiona. Tämän lisäksi Seco on käyttänyt Double Quattromill® 22 -jyrsinrungon lastutilan pinnoissa uutta pintatekniikkaa, joka parantaa lastunhallintaa, lastunpoistoa sekä kestävyyttä.

Double Quattromill® 22 -jyrsimeen on saatavissa kolme kääntöterälaatua erilaisin lastunmurtajin. ME12-geometriaa suositellaan superseoksia ja ruostumatonta terästä työstettäessä. M12-geometriasta on saatavilla useita eri laatuja, joilla varmistetaan yhteensopivuus useimpien työstettävien materiaalien kanssa. M18-geometria soveltuu teräkselle ja valuraudalle, jotka edellyttävät jykevämpää särmän suojausta.

INFO

Lisätietoja Double Quattromill® 22 -jyrsimestä saat paikalliselta Seco-edustajalta tai Double Quattromill® 22 -tuotesivulta.