Secon monikäyttöiset jyrsimet vähentävät varastokustannuksia

Monipuolisuutta ja tarkkuutta koneistuksessa arvostavat konepajat voivat yhdistää Seco Turbo 16 -nurkkajyrsimien ja Turbo 16 -siilijyrsimien käytön, mikä vähentää tarvittavien työkalujen määrää ja niihin liittyviä kustannuksia. Molemmat tuotesarjat tarjoavat suuret lastuvirrat terästä, ruostumatonta terästä, valurautaa, ei-rautametalleja, superseoksia ja titaania työstettäessä. Jyrsimien kääntöterissä käytettäviin skannattaviin Data Matrix -tunnisteisiin tallennetaan tuote- ja erätietoja, jotka voidaan lukea uudella Seco Assistant -sovelluksella.

Turbo 16 -nurkkajyrsimet: Optimoitu geometria ja kestävää kehitystä edistävät materiaalit

Monikäyttöiset Turbo 16 -nurkkajyrsimet takaavat erinomaisen työnjäljen ja prosessivarmuuden. Myös vino sisäänsyöttö onnistuu vaivatta. Optimoitu kääntöterien terä­sijojen geometria tehostaa jyrsintää ja takaa erinomaisen pinnanlaadun. Suuri kierukkakulma varmistaa, että lastu irtoaa työkappaleesta pehmeästi mikä tekee lastunpoistosta tehokkaampaa. Pienemmät lastuamisvoimat vähentävät virrankulutusta, kääntöterän kulumista ja melutasoa. ”Näillä työkaluilla konepajat voivat tehostaa tuotantoaan ja kasvattaa koneistustehoa käytännössä kaikkia materiaaleja työstäessään”, kertoo ­Michael Davies, nurkkajyrsinsovellusten tuotepäällikkö. Ympäristöystävällisissä jyrsimissä käytetään korroosionkestävää terästä, jossa ei ole nikkelipinnoitetta.


Turbo 16 -siilijyrsimet: Tehokasta ja sujuvaa lastuamista

Uuden sukupolven Turbo 16 -siilijyrsimissä huipputeho kohtaa helppokäyttöisyyden. Secon laaja kääntöterä- ja geometria­valikoima takaa huippuluokan lastuamisen ja pidentää työkalun kestoikää. Suuremmat lastut ja suurempi syöttö lyhentävät työstöaikaa ja nopeuttavat tuotantoa. Huolella suunnitellut jäähdytyskanavat, urat ja rintakulma varmistavat, että työstö on sujuvaa ja lastunmuodostus optimaalista. Turbo 16 -siilijyrsimen kääntöteriä ei voi asentaa väärin käytettäessä suuria kääntöterien nurkkapyöristyksiä. Nikkelipinnoitteen korvaaminen jyrsimissä PVD:llä parantaa ympäristöystävällisyyttä. ”Nämä ominaisuudet takaavat sujuvamman jyrsinnän, pidentävät työkalun kestoikää ja takaavat prosessin luotettavuuden, mikä nopeuttaa tuotantoa. Turbo 16 -siilijyrsin kuluttaa vähemmän kääntöteriä kuin saman lastuamistehon tarjoavat vastaavat työkalut”, sanoo Benoît Patriarca, siilijyrsinten tuotepäällikkö.

Lisätietoja Seco Turbo 16 -nurkkajyrsimistä ja Turbo 16 -siilijyrsimistä saat paikalliselta Seco-jälleenmyyjältä tai Turbo 16 -jyrsimiä esittelevältä Secon verkkosivustolta
www.secotools.com

Seco Tools perustettiin Ruotsissa, Fagerstassa ja toimintaa on tällä hetkellä yli 75 maassa. Se on johtava konepajatyökalujen valmistaja, joka tarjoaa lastuavia työkaluja ja ratkaisuja vaihtopalajyrsimiin, täyskovametallisiin jyrsimiin, sorvaukseen, reikien valmistukseen, kierteitykseen ja työkalujärjestelmiin. Seco Tools on ihmisläheinen yritys, joka on toiminut yli 80 vuoden ajan pyrkimyksenään tarjota erinomaista laatua koneistusprosessin kaikissa vaiheissa valmistamalla tarkkoja työkaluja ja laadukkaita tuotteita. Lisätietoja, miten innovatiiviset Seco-tuotteet, asiantuntijapalvelut, osaaminen ja kokemus tuovat menestystä valmistajille eri teollisuudenaloilla, on osoitteessa www.secotools.com