Suomen ensiesittelyssä saksalainen Zinser 3D-viisteplasma yhdistettynä tehokkailla jyrsin- ja poraustoiminnoilla Vossin Kilpailuetupäivillä

Älykkääseen kone­paja­­teknologiaan ja elin­kaari­palveluihin erikoistunut Vossi Group järjestää jälleen perinteiset Kilpailuetupäivät Alihankinta-messujen yhteydessä 26.-28.9. Tampereen teknologia­näyttelyssään osoitteessa Osuusmyllynkatu 3.


Zinser 3D-plasma mahdollistaa myös jyrsinnät
Suomen ensiesittelyssä saksalainen Zinser 3D-viisteplasma yhdistettynä tehokkailla jyrsin- ja poraustoiminnoilla Zinserin plasma- ja kaasuleikkauskoneissa on mm. erinomaiset 3D-viisteleikkausominaisuudet sekä tehokkaat poraus- ja kierteityskapasiteetit aina Ø 40 mm (100 mm levyyn) asti.


Huippunopea tasokuitulaser 30 kW Eagle iNspire
Toista kertaa esittelyssä olevassa Eagle iNspire tasokuitulaserissa yhdistyy 30 kW tehon mahdollistama äärimmäinen lävistys- ja leikkausnopeus, 6G-kiihtyvyys sekä 9 sekunnin pöydänvaihtoaika.


Yli R2-levyreunanpyöristystä ja isomman plasmakuonan poistoa Timesaverseillä
Hollantilaisen Timesaversin 32-1100-WRB-levyhiomakoneella saavutetaan erinomainen yli R2-levynpyöristys myös levyn rei’ille ja muodoille sekä purseen- ja oksidinpoisto. Esittelyssä oleva pienempi Timesavers 22-900-H on räätälöity plasma- ja polttoleik­kauskuonan poistoon Hammerhead-harjoilla.


CMA:lla pitkien kappaleiden porausta ja jyrsintää
Esittelyssä on myös espanjalaisen CMA:n poraus- ja kierteityskeskus pitkille kappaleille 3RD-CNC 9006 (X/Y/Z = 9150/600 x 450 mm, kara BT40, 4000 rpm ja 13,1 kW).


Ultranopeaa 3D-tulostusta Alihankinta-messuosastolla
Yhdysvaltalaisen Nexa3D:n ultranopeat 3D-muovitulostimet ovat esittelyssä Vossin Alihankinta-messuosastolla C916. Esillä on myös saksalaisen SLM Solutionsin 3D-metallitulosteita ja BigRepin suuria muovitulosteita Vossin suomalaisasiakkailta.


Vossin perinteisillä Kilpailuetupäivillä on Suomen ensiesittelyssä saksalainen Zinser 3D-viisteplasma yhdistettynä tehokkailla jyrsin- ja poraustoiminnoilla. Zinserin plasma- ja kaasuleikkauskoneissa on mm. erinomaiset 3D-viisteleikkausominaisuudet sekä tehokkaat poraus- ja kierteityskapasiteetit aina ø 40 mm (100 mm levyyn) asti.

Vossi Group Oy
puh. 010 8200 500
vossi.fi/kilpailuetu

Esittelyssä olevassa Eagle iNspire tasokuitulaserissa yhdistyy 30 kW tehon mahdollistama äärimmäinen lävistys- ja leikkausnopeus, 6G-kiihtyvyys sekä 9 sekunnin pöydänvaihtoaika.