Suomen Terätuonnille HWR-edustus

Suomen Terätuonti Oy vahvistaa tuotetarjontaansa vahvasti myös kiinnittimien suuntaan. Suomen Terätuonti ja HWR ovat tehneet yhteistyösopimuksen heidän tuotteiden maahantuonnista ja myynnistä Suomessa.
”Tämä on erittäin hyvä ja tärkeä lisä tuoteperheeseemme. Olemme erittäin otettuja saadessamme päämiehen luottamuksen ja mahdollisuuden olla heidän yhteistyökumppaninsa Suomessa”, Suomen Terätuonti Oy:n Aki Mäki kommentoi.
Aki Mäen mukaan HWR valmistaa erittäin laadukkaita 0-pistekiinnitteisiä puristimia koneistuskeskusten tarpeisiin ja tarjoaa myös valikoiman kompensoivia 4-leukavoimaistukoita. Kompensaatio-ominaisuuden ansiosta HWR:n istukoilla on mahdollista tarttua vakioleuoilla pyöreän lisäksi esimerkiksi suorakulmaisiin tai ellipsin muotoisiin kappaleisiin. ”0-pistekiinnitteiset puristimet ovat sinänsä suhteellisen tuttu tuoteperhe myytäväksemme, mutta tuossa pakkateknologiassa meillä on enemmänkin opittavaa. Menemmekin koko myyntitiimimme voimin koulutukseen vielä lähikuukausina, jotta osaamme tarjota oikean ratkaisun oikeaan tarpeeseen sekä antaa mahdollisimman hyvän teknisen tuen”, Aki summaa ajatuksiaan.
HWR:n tehdas sijaitsee Saksan Oytenissa, Bremenin kyljessä. Yhtiön perustaja Volker Henkellä on yli 30 vuoden kokemus kiinnitinteknologiasta ja hän perusti HWR:n vuonna 1990. Vuodesta 2003 lähtien yhtiö on panostanut erityisesti 0-pistekiinnitinteknologiaan ja nykyään kaikkien heidän puristimiensa kiinnitys perustuu siihen. Kompensoivat 4-leukapakat esiteltiin vuonna 2013 ja mallisto on laajentunut vuosi vuodelta. Nykyään ne on hankittavissa myös tehdasasenteisina DMG MORIn sorveihin. ●

INFO

Suomen Terätuonti Oy
puh. (02) 251 3780
www.suomenteratuonti.fi
www.hwr.de