Suvi Pietarinen Masino Industryn toimitusjohtajaksi

KTM Suvi Pietarinen on nimitetty Masino Industry Oy:n toimitusjohtajaksi 1.9.2021 alkaen.

Suvi Pietarinen edustaa Masino Groupin omistajaperheen kolmatta sukupolvea. Hän on työskennellyt Masino Group Oy:ssa monipuolisissa taloushallinnon tehtävissä vuodesta 2013 ja viimeksi asiakaskokemusjohtajana. Hän on toiminut myös Masino Groupin hallituksen jäsenenä vuodesta 2009.

DI Tapio Meriläinen, joka on luotsannut Masino Industrya vuodesta 1998 lähtien siirtyy omasta pyynnöstään vastaamaan Masino Industryn viennin kehittämisestä ja strategisesta ostotoiminnasta. Tehtävät muutokset ovat askeleita Masino Industryn kasvussa ja kehittymisessä, kertoo Masino Group -konsernin toimitusjohtaja Jarmo Pietarinen.  – Näillä toimenpiteillä haluamme entisestään parantaa tuotteiden laatua ja palvelun nopeutta sekä yhteistyötä Suomessa ja kansainvälisesti asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Masino Industryn monipuolinen tuotevalikoima sisältää ratkaisuja putkistojen ja laitteiden lämpöliikkeiden, kannatuksen ja tärinän hallintaan. Tuotteet kestävät kemiallista ja mekaanista kulutusta sekä suuria lämpötila- ja paine-eroja. Niitä voidaan käyttää erilaisissa teollisuuskohteissa, vaikeissa ja vaativissakin olosuhteissa. Yritys on suomalaisen teollisuuden vahva ja pitkäaikainen yhteistyökumppani. Toiminnassa korostuu läheinen yhteistyö ­asiakkaiden kanssa ja halu löytää parhaat ratkaisut heidän erilaisiin tarpeisiinsa.

Masino Industryn vahvuuksia on koko tuotantoketjun hallinta; se suunnittelee, valmistaa ja toimittaa tuotteet sovitusti. Noudattamalla tärkeimpiä alan standardeja on suunnittelu ja valmistus mahdollista mm. painelaitedirektiivin 2014/68/EU H-moduulin mukaisesti.

Masino Industry on osa Masino Groupia. Masino Group on yritysryhmä, joka tarjoaa voimansiirtoratkaisuja, hydrauliikkaa ja suodatustekniikkaa, putkistotuotteita, kiinnitystekniikkaa, hitsaustekniikkaa, juotostekniikkaa, kallionlujitustuotteita, betonikuituja sekä LVI-tarvikkeita. Liikevaihto on noin 60 M€ ja henkilöstön määrä 150. Toimipisteet sijaitsevat Vantaalla (2), Ylöjärvellä, Tampereella ja Turussa. www.masino.fi

Masino Group
Jatta Pyhäjoki
markkinointijohtaja
puh. 010 8345 557
jatta.pyhajoki@masino.fi