Sverdrup Steel – ruostumattomien erikoisterästen ratkaisutoimittaja

Sverdrup Steel on globaali ruostumattomien erikoisterästen toimittaja tarjoten yhden maailman suurimmista varasto­lajitelmista levyä ja pyörötankoa. Toimitusohjelma koostuu maailman johtavien valmista­jien toimittamista laadukkaista tuotteista. Sverdrup Steel toimittaa materiaalit joko standardi­mittaisina levyinä tai kelasta leikattuna asiakkaan erittelyn mukaisiin pituuksiin. Pyörötangot toimitetaan asiakkaan tarpeiden mukaan määrämittaan sahattuna.

Sverdrup Steel toimittaa ruostumattomia erikoisteräksiä yli 60 maahan. Tärkeimmät segmentit ovat sellu- ja paperiteollisuus, kaivosteollisuus, öljy- ja kaasuteollisuus, kemianteollisuus, energiateollisuus, autoteollisuus, meri- ja laivateollisuus sekä rakennusteollisuus.

Sverdrup Steelin varastot sijaitsevat Norjassa, Saksassa, Ruotsissa, Isossa-Britanniassa ja Etelä-Koreassa. Myyntikonttorit sijaitsevat Norjassa, Ruotsissa, Suomessa, Tanskassa, Saksassa, Puolassa, Iso-Britanniassa ja Etelä-Koreassa.

Sverdrup Steelin Suomen myyntipäällikkö Arto Koistinen kertoo, että yrityksen tuotteet on suunniteltu kohteisiin, jossa vaaditaan hyviä korroosion kesto-ominaisuuksia ja suuria lujuuksia.
– Suomen myyntiyksikön perustimme syksyllä 2016. Olemme saavuttaneet laajan tunnettuuden Suomen metallialan yritysten keskuudessa.
Sverdrup Steelin toimitusohjelma varastoista käsittää kaikki tunnetuimmat Duplex-laadut, kuten EN 1.4162, EN 1.4362, EN 1.4462 ja EN 1.4410 sekä austeniittiset EN 1.4547 (254 SMO), EN 1.4539 (904L) ja EN 1.4562 (Alloy 31).
– Lähes kaikilla varastotuotteillamme on offshore-teollisuudelle tärkeä Norsok-hyväksyntä, Koistinen lisää.


Pyörötangon sahaus.

Määrämittaan kelasta leikatut tuotteet antavat merkittävän kilpailuedun asiakkaan projekteihin

– Sverdrup Steel tarjoaa merkittävän kilpailuedun suurilla mittakohtaisilla varastomäärillä ja nopeilla toimituksilla, Koistinen sanoo.
– Meillä on ehkä maailman suurimmat erikoisteräsvarastot sekä standardimittaista levyä, kelaa ja pyörötankoa. Voimme toimittaa kelasta leikattuna asiakkaan tarvitsemia levypituuksia noin 1–2 viikon toimitusajalla. Kelamateriaalin paksuusalue on 2–6 mm leveyksissä 1500 mm ja 2000 mm. Levytuotteiden toimitusohjelmamme alkaa joissakin laaduissa 0,4 mm paksuudesta ylöspäin aina paksuuteen 80 mm asti. Pyörötangot ovat myös toimitusohjelmassamme yli 400 mm halkaisijaan asti – nekin toimitamme määrämittaan sahattuna asiakkaan vaatimusten mukaan, jatkaa Koistinen. Tarkemmat tiedot Sverdrup Steelin toimitusohjelman laaduista ja mitoista löytyvät kotisivuilta www.sverdrupsteel.com.

– Määrämittaan kelasta leikattujen tuotteiden etuja ovat nopea toimitusaika, joustavat mittakohtaiset määrät, käsittelyn väheneminen, hukan minimoiminen, hitsauksen ja tarkastusten väheneminen, toteaa Koistinen ja jatkaa:
– Mittakohtainen leikkauspalvelumme antaa asiakkaalle vähintään noin 6–8 viikkoa lyhyemmän toimitusajan kuin tehdastoimitus parhaimmillaan. Lisäksi toimitusvarmuutemme on omaa luokkaansa koska toimitukset perustuvat olemassa olevaan materiaaliin.
– Lisäksi Sverdrup Steelillä on pitkä kokemus takeiden toimittajana muun muassa Duplex-, Super Duplex ja 254 SMO -laaduissa, Koistinen selvittää.


Materiaaliratkaisujen toimittaja vaativiin käyttöolosuhteisiin

Sverdrup Steelin erikoisosaaminen ja palvelukyky perustuvat pitkään kokemukseen ja nykyaikaiseen toimintatapaan.
– Tärkeä osa palveluamme on perusteellinen materiaalituntemus. Korkean suorituskyvyn metalliseosten johtavana asiantuntijana yritys on vuosien varrella kerännyt ainutlaatuisen tietotaidon. Avustamme asiakkaitamme oikean materiaalin ja työmenetelmän valinnassa ja osallistumme mielellämme asiakkaan kanssa tämän projektiin jo kappaleiden suunnitteluvaiheessa, jolloin asiantuntemuksestamme saadaan paras mahdollinen hyöty, Arto Koistinen luonnehtii Sverdrup Steelin toimintaa.

Sverdrup Steel AS
puh. 0400 54 2101
arto.koistinen@sverdrupsteel.com
www.sverdrupsteel.com

Lue artikkeli Eurometalli-lehdestä