Tehokkuutta tuotantoon Kennametal-varsijyrsimillä

Lähes jokaisessa konepajassa on kohteita, joissa varsijyrsimet ovat merkittävässä roolissa työkappaleiden valmistusaikaa tutkittaessa. Kovinkaan montaa vuotta ei tarvitse mennä taaksepäin, kun varsijyrsimiä hyödynnettiin etupäässä erilaisten tiiviste- ja kiilaurien koneistamiseen sekä työkappaleiden olkapintojen viimeistelyyn. Nyt moni asia on toisin, ja nykyhetkessä varsijyrsin on parhaimmillaan äärimmäisen tehokas ja monipuolinen työkalu yhä useampaan menetelmään.

Työstökoneiden kehityksen myötä myös työkaluilta vaaditaan paljon. Työkalujen täytyy olla linjassa huipputeknisten työstökoneiden kanssa, että maksimaalinen hyöty uudesta tekniikasta pystytään ulosmittaamaan.

Kennametalin tuotevalikoimasta löytyvät nykyaikaiset Premium-luokan täyskovametalliset sekä modulaariset varsijyrsimet HARVI1 TE ja KOR5.

HARVI1 TE -varsijyrsin on parhaimmillaan silloin, kun tarvitaan äärimmäisen tehokasta materiaalinpoistoa jopa 1.5xD lastunvahvuuksiin saakka. HARVI1 TE menestyy mustissa ja kirkkaissa teräksissä läpi koko materiaalikirjon. Helpompien perusmateriaalien lisäksi Kennametalin tuotevalikoima päihittää asiakkaiden haasteita myös hankalissa superseoksissa ja tiukimmissa valuraudoissa. Mitä haastavampi materiaali, sitä todennäköisemmin parannus työkalun kestoiässä tulee upeasti esille.

KOR5
-varsijyrsin on yksi markkinoiden tehokkaimmista työkaluista dynaamisia ratoja hyödyntävien menetelmien tehokkaaseen suorittamiseen. KOR5-jyrsimen ominaisuuksien myötä tehokkuutta rajoittavaksi tekijäksi jää usein työkalun sijasta työstökone. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että koneesta pystyy ottamaan kaiken suorituskyvyn ulos työkalujen toimiessa yhä ongelmitta. KOR5-perheestä löytyy useimmille teräksille sekä alumiineille optimoidut vaihtoehdot.

Molemmat jyrsimet ovat saaneet osakseen suuren määrän suunnittelutyötä, jonka tavoitteena on ollut tuoda markkinoille kehitystä olemassa olevien varsijyrsinten tehokkuuteen ja vakauteen asiakkaiden tuotantoprosesseissa. Tässä tavoitteessa onnistuttiin hienosti.

HARVI1 TE ja KOR5-jyrsinperheiden sisältä löytyy tehokas ratkaisu menetelmään kuin menetelmään. Parannukset menetelmän tehokkuudessa ja työkalun kestoiässä ovat parhaimmillaan valtavia. Hertek suosittelee ottamaan yhteyttä edustajiinsa – he kertovat mielellään aiheesta lisää ja ovat valmiita testaamaan tuotteet juuri sinun kohteessasi. Hertekiltä löytyy tarvittaessa myös apu työstöratojen ohjelmointiin ja optimointiin.

Hertek Oy
puh. 019 483 050
hertek.fi

Lisätietoja HARVI 1 TE ja
KOR5-täyskovametallijyrsimistä
saat alueesi myyntiedustajilta.