Teknologia 19 -messujen startup-kilpailu käynnistyy

Teknologia 19 -messujen startup-yrityksille suunnattu kilpailu on käynnistynyt tapahtuman nettisivuilla. Palkinnon tarkoituksena on nostaa esille uusia ja merkittäviä ratkaisuja teknologian alalla. Kilpailun voittaja palkitaan Messusäätiön lahjoittamalla 10 000 euron stipendillä. Teknologia 19 järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 5.–7.11.
Teknologia 19 -messujen startup-kilpailulla haetaan vuoden 2019 lupaavinta ja potentiaalisinta teknologia-alan kasvuyritystä. Palkinnon voi saada merkittävästä, luovasta ja kekseliäästä ratkaisusta teknologian alalla. Se voi olla esimerkiksi uusi kaupallinen tuote, menetelmä tai sovellus. Ratkaisu tuo parhaimmillaan myös uusia näkökulmia teknologia-alalle. Kilpailun järjestää Teknologia-messut yhteistyössä Finnish Business Angels Networkin ­FiBANin kanssa.
Kilpailuun voi lähettää ehdotuksia 31.8. saakka osoitteessa www.teknologia19.fi/startup. Tämän jälkeen kilpailuraati valitsee ehdotuksista 5–7 parasta ideaa tai ratkaisua messuilla järjestettävään pitchaus-kilpailuun. Raati valitsee lopullisen voittajan pitchaus-esitysten perusteella. Voittaja palkitaan Teknologia 19 -messujen iltajuhlassa 6.11.  
Teknologia 19 -messujen startup-kilpailun raatiin kuuluvat Automaatioseuran puheenjohtaja Marko Vuorio, Hydrauliikka- ja Pneumatiikkayhdistyksen puheenjohtaja Kalle Tuohimaa, Elkomit ry:n toimitusjohtaja Veli-Matti Kankaanpää, Teknisen kaupan liiton asiamies Jan Sucks­dorff, Kunnossapitoyhdistys Promaint ry:n toiminnanjohtaja Jaakko Tennilä, Robotiikkayhdistyksen puheenjohtaja Jyrki Latokartano, Tieto- ja viestintätekniikan ammattilaiset ry:n hallituksen jäsen Reino Myllymäki ja Finnish Business Angels Network FiBANin hallituksen puheenjohtaja Janne Jormalainen.
Pohjoismaiden johtava teknologiatapahtuma Teknologia 19 järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 5.–7.11.2019. Tapahtuman teemana on Ihminen, vastuullisuus ja teknologia.

INFO

Messukeskus Helsinki
Antti Karjunen, tiedottaja
puh. 050 574 3444
etunimi.sukunimi@messukeskus.com
www.teknologia19.fi, #teknologia19