Drill-n-Tap – poraa ja kierteytä – tehokkuutta tuotantoon

Tapmatic on valmistanut kierteitystyökaluja jo vuodesta 1952. Tuotteet ovat tunnettuja korkeasta laadustaan ja kustannustehokkuudestaan. Viimeisimmän kehitystyön tuloksena on syntynyt uusi malli: Drill-n-Tap, manuaalinen suuntaavaihtava kierteitysistukka.
Tapmatic Drill-n-Tap uudella kierteitysistukalla on mahdollista myös porata uudenmallisen vaihtoholkin ansiosta. Tämä helpottaa etenkin manuaalikoneilla tapahtuvaa kierteitystä. Painavaa istukkaa ei tarvitse vaihtaa, vaan porauksen voi tehdä samalla kierteitysistukalla helpon pikaholkkimenetelmän ansiosta.
Tapmatic Drill-n-Tap suuntaavaihtavaa kierteitysistukkaa on saatavilla manuaalitoimisena M3 – M12 kokoluokkaan sekä CNC-koneille automaattitoimisena kokoon M42 saakka. Kierteytysistukassa on sisäänrakennettu ja säädettävissä oleva momentti eri kokoisille kierretapeille. Valikoimassa on runsaasti Synchro-istukoita, myös erikoispitkinä malleina.

BriCut Tools Oy on erikoistunut lastuavien työkalujen myyntiin ja erikoistyökaluratkaisuihin. BriCut Tools Oy palvelee asiakasta ratkaisu- ja palveluliiketoiminnan keinoin. Oikeilla työkaluvalinnoilla saavutat kustannustehokkuutta sekä nopeutat tuotteiden läpimenoaikaa.

INFO

BriCut Tools Oy
Tehdaskylänkatu 11, 11710 Riihimäki
puh. +358 40 506 9671
info@bricuttools.fi
Katso video työkalun toiminnasta: www.bricuttoools.fi