Teräksen poraaminen onnistuu nyt entistä nopeammin ja tehokkaammin

Metallin lastuamisen maailmanlaajuinen johtaja Sandvik Coromant on julkaissut täyskova­metallisen CoroDrill® 860 -poransa päivitetyn valikoiman, jonka avulla asiakkaat voivat parantaa tuottavuuttaan teräksen poraamisessa. Edistynyt PM-geometria on erittäin tehokas ISO P -terästen poraamisessa ja parantaa työkalujen kestoikää merkittävästi.

PM-geometrialla varustetussa CoroDrill® 860 -porassa on uusi laatu, jossa on parannettu monikerroksinen fysikaalinen kaasufaasi- eli PVD-pinnoite. Se parantaa kulumiskestävyyttä, pidentää työkalujen kestoikää ja lisää yleistä tuottavuutta, mikä pienentää kappalekustannuksia. Pora soveltuu täydellisesti autoteollisuuden, yleisen tekniikan, muotinvalmistuksen ja voimantuoton käyttökohteisiin.

Työkalun varastoituja vakiohalkaisijoita on saatavilla 3 millimetristä (0,12 tuumaa) 16 millimetriin (0,63 tuumaa). Poramalleja voidaan myös räätälöidä asiakkaiden omien koneistustarpeiden mukaan. Mukautettuihin porausratkaisuihin liittyviä tarjouspyyntöjä ja tilauksia voi tehdä Sandvik Coromantin sivustolla.

CoroDrill® 860 PM soveltuu Sandvik Coromantin työkalujen kunnostusohjelmaan, jonka avulla voidaan pidentää työkalujen kestoikää entisestään ja edistää kestävämpää koneistustrategiaa. Käyttöiän päättymisen jälkeen työkalu voidaan lähettää Sandvik Coromantin kierrätysohjelmaan.

Sandvik Coromantin globaali projektipäällikkö James Thorpe kertoo: ”Päivitämme aina valikoimaamme ja ymmärrämme, että parempi tuottavuus sekä pienemmät kappalekustannukset ovat asiakkaidemme kaksi tärkeintä vaatimusta. Kun nyt julkaisemme tämän uuden sukupolven täyskovametallisen poran, jolla on parannettu PVD-pinnoite, asiakkaamme voivat parantaa prosessiturvallisuuttaan, tuottavuuttaan ja laatuaan sekä vähentää kustannuksiaan.”

CoroDrill® 860 -PM-geometrialla julkaistiin maailmanlaajuisesti 1.3.2022.
Lisätietoja on Sandvik Coromantin sivustolla.
www.sandvik.coromant.com