Uusi Alu-varsijyrsinsarja Hofmann & Vratny OHG:ltä

Saksalainen työkalujenvalmistaja Hofmann & Vratny OHG  on tuonut markkinoille uuden EXN-1-sarjan ALU-jyrsimiä. Mallistoon kuuluu hyvin laaja valikoima täyskovametallivarsijyrsimiä. Mallisto käsittää 1-, 2- ja 3-leikk., dynaamiset jyrsimet 5-leikk. lastunkatkaisu-urilla sekä pallopääjyrsimet. Kaikki mallit ovat saatavana useana eri pituutena myös kevennetyllä varrella. Jyrsimet ovat kehitetty yhteistyössä Euroopan johtavien alumiinia työstävien konepajojen kanssa. EXN-1-sarjan jyrsimet soveltuvat kaikille alumiineille, valualumiineille, muoveille ja kupareille. Työkalun kestoikä on huippuluokkaa edistyksellisen geometrian ja uuden pinnoituksen ansiosta. Youtube-vi­deot uusista jyrsimistä ovat nähtävissä www.xalaxion.fi -sivuilla.

Jyrsimet ovat pinnoitettu uudella TAC Alpha -pinnoituksella. Perinteisille TAC-pinnoitteille tyypillisiä ominaisuuksia ovat niiden korkea kovuusaste, erittäin hyvä kulutuskestävyys ja pieni kitka.

Nyt uusi AlphaSlide Rainbow (ASR) vie TAC-pinnoitteet seuraavalle tasolle. Uuden pinnoitusprosessin ansiosta tekniset ominaisuudet paranivat huomattavasti:
– Pienennettiin pinnoitteen paksuutta alle 1 μm
– Pienennettiin pinnoitteen kovuutta noin 4500 HV

Measured value*AlphaSlide Rainbow (ASR)TAC Alpha (previous coating)TAC competitorZrN competitor
Straightness0.0012 mm0.0026 mm0.0097 mm0.0092 mm
Roughness (Ra)0.810 µm1.06 µm1.821 µm2.133 µm
Taulukko eri pinnoituksien paksuudesta ja karkeudesta.

INFO

Maahantuonti:
Xalaxion Oy
puh. 045 891 5810
info@xalaxion.fi
www.xalaxion.fi