Vossin Konepaja-messuosastolla 231 m² huippu-uutuuksia kilpailuedun rakentamiseen

Älykkääseen konepajateknologiaan ja elinkaaripalveluihin keskittynyt Vossi Group Oy tulee esittelemään 19.–21.3. Tampereella järjestettävillä Konepaja-messuilla laajan kattauksen teknologioita kilpailuedun rakentamiseen.


GROB 5-akselikoneistusta ja Biglia-sorvauskeskus

Esittelyssä mm. huippudynaaminen ja tarkka GROB G150 5-akselinen vaakakarainen työstökeskus, joka tekee työstönäytöstä yhteistyössä hyperMILL CAM:iä edustavan RS Technologiesin kanssa. Lisäksi osastolla on Biglia B750YS -sorvauskeskus 16-paikkaisella suoravetorevolverilla, Y-akselilla ja vastakaralla. Tutustumaan pääsee myös Fermatin suosittuun UHAmi SD servotoimiseen universaalikulmapäähän.

Osastolla on myös mm. italialainen Biglia B750YS, joka on tukeva, tehokas ja varmatoiminen sorvauskeskus 16-paikkaisella suoravetorevolverilla, Y-akselilla ja vastakaralla.


LVD-robottisärmäystä ja Zinser 3D-plasma

Vossin uudelta edustukselta LVD:ltä on esittelyssä helppo-ohjelmointinen ja täysservotoiminen robottisärmäysolu Dyna-Cell. Levyntyöstöön löytyy myös mm. Zinser 3D-plasmaleikkauskone tehokkailla jyrsin- ja poraustoiminnolla sekä Timesavers automaattinen levynhiomakone. Toinen uusi edustus on KOHLER, jonka levynoikaisukeskus tekee demoja. Ensiesittelyssä on myös CMA FTC -poraus- ja kierteityskeskus levykappaleille, kuten laserleikkeille. Taivutuskonevalmistaja Faccinilta ensiesittelyssä on 4HEP-MP servotoiminen levynpyöristyskone.


AMOB-putkentaivutusta sekä ultranopeaa 3D-tulostusta Nexa3D:ltä

Näiden lisäksi löytyy vielä mm., Amob eMOB 16 LR täysservotoiminen putkentaivutuskone sekä Nexa3D NXE400 ja XiP ultranopeat 3D-muovitulostimet. ”Haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden tutustua uusimpiin teknologioihin ja toivotammekin heidät tervetulleiksi vierailemaan osastollamme, jotta voimme rakentaa yhdessä kilpailuedun”, Marko Vossi kutsuu.

Vossi Group Oy
puh. 010 8200 500
www.vossi.fi/konepaja2024

Vossin Konepaja-osastolla E201 on mm. huippudynaaminen ja tarkka saksalainen GROB G150 5-akselinen vaakakarainen työstökeskus, joka tekee työstönäytöstä yhteistyössä hyperMILL CAM:iä edustavan RS Technologiesin kanssa.