Cebotec Oy ja IRS Miika Kaasinen Oy sopimukseen NewFiron laitteiden jälleenmyynnistä Suomessa

Pentin Paja Oy, joka tunnetaan laadukkaiden NewFiro-pyörityspöytien ja -rullastojen kotimaisena valmistajana, on solminut jälleenmyyntisopimuksen kotimaan myynnistä Cebotec Oy:n ja IRS Miika Kaasinen Oy:n kanssa 18.11.2022 lähtien. NewFiro-tuotteet tulevat täydentämään ammattikäyttöön suunnattujen tuotteiden valikoimaa Cebotec Oy:n ja IRS Miika Kaasinen Oy:n myynnissä.


– Yritykset ovat tehneet yhteistyötä jo muutamia vuosia ja nyt oli sopiva aika keskittää kotimaan myyntiä jälleenmyyjille. Tämä taas vapauttaa Pentin Paja Oy:n resursseja sekä aikaa keskittyä laitteiden kehittämiseen, valmistamiseen, ulkomaan vientiin ja tehostaa markkinointia, kertoo Pentin ­Paja Oy:n Seppo Tanninen.
– Kotimaisuus ja toimitusvarmuus ovat tänä päivänä merkittäviä tekijöitä laitteiden hankinnoista päätettäessä, jolloin myös ­After-sales-toiminnot ovat lähellä asiakasta ja nopeasti. Näin asiakkaat voivat olla varmoja, että tuotteet ovat käyttökunnossa eikä tuotantoseisokkeja pääse syntymään pitkäksi aikaa.
– Jatkossa kotimaan myynti sekä kyselyihin vastaamiset hoidetaan jälleenmyyjien Cebotec Oy:n ja IRS Miika Kaasinen Oy:n toimesta. Suomi on jaettu myynnillisesti karkeasti itä- ja länsisuunnassa, koska Cebotec Oy sijaitsee Länsi-Suomessa ja IRS Miika Kaasinen Oy Itä-Suomessa – näin pystymme vastaamaan alueidemme asiakkaiden tarpeisiin selkeästi, kertoo IRS Miika Kaasinen Oy:n Miika Kaasinen.
– Molemmat yritykset Cebotec Oy ja IRS Miika Kaasinen Oy tunnetaan Suomessa puhtaasti metalliteollisuuden ammattikäyttöön suunnattujen laadukkaiden koneiden ja laitteiden sekä muiden tuotteiden myynnistä. Meiltä on esimerkiksi puuttunut myyntivalikoimista usein kysytyt
800 kg kantavuudesta ylöspäin olevat nostavat pyörityspöydät, jotka toimivat monipuolisina ja tehokkaina työvälineinä mekanisoinnissa, kertoo Cebotec Oy:n Jouni Lähdesmäki.

Yhteistyö kotimaan myynnissä on jo tuttua 90-luvun alusta Cebotec Oy:n ja IRS Miika Kaasinen Oy:n välillä, esimerkiksi CEBORA-hitsaus- ja plasmaleikkauskoneiden maahantuonnin ja myynnin kautta. Lisäksi molemmilla yrityksillä on omia ammattikäyttöön soveltuvia laadukkaita tuote-edustuksia, mm. voestalpinen lisäaineet ja peittaustuotteet, Binzelin hitsauspolttimet ja tarvikkeet sekä TECNA-pistehitsauskoneet ja -keventimet.