DYNAAMISTA PALVELUA KONEPAJOILLE

Camcutin henkilöstö vasemmalta oikealle: Mikko Vepsäläinen, Sampsa Hirvineva, Aku Törmikoski, Salla Pesonen ja Janne Pesonen.
Kuva: Tero Lähdesmäki

Mastercamin virallinen jälleenmyyjä ja kouluttaja Camcut Oy haki pitkään sopivaa henkilöä ohjelmiston myyntiin ja tukipalveluihin CAM-ohjelmistoasiakkaiden kasvun vuoksi. Syyskuussa 2023 mukaan Camcutin tiimiin astui oululaislähtöinen Aku Törmikoski, jonka vastuualueena on erityisesti Mastercamin myynti- ja tukipalvelut, jonka lisäksi Akun tehtäviin kuuluu myös työkalu- sekä muu tuotemyynti. Aku operoi Oulusta käsin Pohjanmaan sekä Lapin alueilla. Akulla on kokemusta Mastercamista ja Walter Toolsin työkaluista käytännön tehtävissä koneistajana. Aku on työskennellyt erityisesti alumiinin työstön ja moniakselikoneistuksen parissa. ”Aku on loistava lisä vastaamaan tarpeisiimme palvella asiakkaita nopeasti ja ammattitaitoisesti koneistusteknisissä ongelmatilanteissa”, toteaa Camcutin toimitusjohtaja ja Mastercam-koulutuksista vastaava Mikko Vepsäläinen. ”Camcutin jokainen työntekijä on tärkeä osa yrityksemme tarinaa ja jokaisella on oma vahvuus­alueensa”, Mikko kertoo ja viittaa siihen, että jo Camcutin perustamisesta asti hän ja yrityksen toinen perustaja Janne Pesonen jakoivat omat vahvuutensa myyntiin, tukipalveluihin ja koulutukseen. Camcutin toiminnan kasvaessa valtakunnalliseksi teknisien palveluiden tarjoajaksi on yritystä tietoisesti kehitetty vahvistamalla erilaisia osaamisalueita. Etelä-Suomessa toimiva myynti-insinööri Sampsa Hirvinevan erityisinä vastuualueina tuotemyynnissä ja -tuessa ovat mittalaitteet sekä mittakoneet. Toimistolla työskentelevä Salla Pesonen toimii myynnin assistenttina sekä vastaa Camcutin tulevasta ja lähtevästä rahti- ja laskuliikenteestä.


Nopeampi vasteaika

Uuden työntekijän myötä Camcut pystyy tarjoamaan asiakkaille tukea Mastercamissa ja koneistusteknisissä asioissa entistäkin nopeammin. ”Tavoitteenamme on aina ollut nopea vasteaika asiakkaalle kaikissa tilanteissa, koska yleensä tuen tarve esim. CAM-ohjelmistoasioissa tarkoittaa sitä, että työ ei etene ja työstökoneet odottavat, että työstöradat saadaan ohjelmoitua”, Mikko sanoo. Myös ohjelmointipalveluiden ja menetelmäkehityksen määrä on ollut selvässä kasvussa. ”Olemme yhdistäneet työkalut ja CAM-ohjelmoinnin koko yrityshistoriamme ajan. Olemme tehneet vuosien saatossa paljon ohjelmointipalvelua yrityksiin, joissa ei ole joko CAM-ohjelmistoa, tarvittavia lisenssejä, aikaa tai riittävää osaamista tehdä halutunlaisia työstöratoja. Tämänkaltaisen ohjelmointipalveluiden ja menetelmäkehityksen kysyntä on kasvanut vuosittain ja Akun avulla pystymme vastaamaan näihinkin tarpeisiin paremmin”, Mikko kertoo.


Nykyaikainen ja kehittyvä

Ensi vuonna 10 vuotta täyttävä Camcut on pyrkinyt historiansa aikana olemaan nykyaikainen ja innovatiivinen palvelujen tar­joa­ja vanhalla perinteikkäällä konepaja-alalla. Ilmaisena konepajojen teknisenä käsikirjana toimiva Camcut-mobiilisovellus löytyy monen alan ihmisen puhelimesta ja sovellusta onkin ladattu maailmanlaajuisesti jo yli 100 000 kertaa. Myös Camcut-verkkokauppaa on kehitetty aina sen julkaisemisesta saakka ja sitä on pyritty räätälöimään koko ajan asiakkaiden tarpeiden mukaiseksi. ”Verkkokauppamme kehittyy jatkuvasti ja siihen lisätään uusia toimintoja ja tuotteita entistäkin laajemmin. Viimeisimpinä lisäyksinä olemme toteuttaneet verkkokauppaan entistä paremmin toimivat suodattimet ja valikot helpottamaan asiakasta löytämään nopeasti oikeat tuotteet. Walter Tools -työkalujen reaaliaikainen varastosaldo on nyt myös nähtävillä sekä 3D-mallit ladattavissa kirjautuneille asiakkaille. Uusina tuotemerkkeinä olemme lisänneet verkkokauppaamme mm. työstökoneiden sisään asennettavat UYAR-kamerat, joiden avulla voidaan seurata koneistusprosessia myös sellaisista kuvakulmista, joista sitä ei normaalisti ole mahdollista seurata tai työstöseurantaa halutaan tehdä etänä tietokoneen tai puhelimen näytöltä”, toteaa Camcutin myyntijohtaja Janne Pesonen.

Camcut Oy
myynti@camcut.fi
puh. 045 187 2212
www.camcut.fi