Hansa Kone edustaa laadukkaita, helppohuoltoisia, ympäristöystävällisiä ja sähköä säästäviä SCR-ruuvikompressoreita

Hansa Power Oy on monipuolinen laitetoimittaja sähkö-, kaasu-, biokaasu-, öljy-, höyry- ja kuumavesikattiloissa sekä kuumaöljykattiloissa. Hansa Kone aputoiminimellä yhtiö harjoittaa paineilmalaitteiden osalta SCR-ruuvikompressoreiden maahantuontia ja myyntiä. Tuotesarjojen tehot ovat 7,5 kW – 400 kW.

Vuonna 1989 perustettu täyden palvelun energiatalo Hansa Power Oy on ympäristöystävällisten, vähäpäästöisten ja korkean hyötysuhteen omaavien energiatekniikan laitteiden toimittaja ja rakentaja. Yhtiö tarjoaa avaimet käteen -periaatteella kiinteistö-, teollisuus- ja in­fra­struktuuri-investointeihin monipuolisia ja edistyksellisiä toteutus-, suunnittelu- ja huoltopalveluita.

Kumppanuuden ja verkostumisen avulla yhtiö palvelee asiakkaitaan monipuolisesti – toimitussisältöön kuuluvat myös täydelliset laitokset, kuumaöljy-, kuumavesi- ja höyrykontit sekä komponenttien maahantuonti. Toimitukseen sisältyvät myös sertifikaatit, viranomaisluvat, hyväksynnät ja laitosten käynnistys, koeajo, säätö ja luovutus asiakkaalle sekä käyttöhenkilöstön koulutus. Hyvän asiakaspalvelun ja korkean asiakastyytyväisyyden saavuttamiseksi koko ketju, tuotannosta luovutukseen, osallistuu hankkeen toteutukseen.

SCR:n uusi laadukas APM-sarja, integroitu kuivain ja 500 litran ilmasäiliö sekä suodattimet.


Hansa Power Oy on laajentanut tuotesortimenttiaan japanilaisen laatujärjestelmän omaavan, huippuluokan maailman maineeseen nousseen, SCR-yhtiön ruuvikompressoreiden maahantuontiin, myyntiin ja varaosiin. SCR on johtava yhtiö kompressoritekniikan kehityksessä ja on valmistanut ruuvikompressoreita runsaan 20 vuoden aikana ja kasvanut merkittäväksi ­huippulaadukkaiden ruuvikompressoreiden suunnittelijaksi, kehittäjäksi ja valmistajaksi sekä varaosa- että huoltoyhtiöksi omaten useita ruuvikompressoreihin liittyviä patentteja. SCR-yh­tiöllä on ISO9001-sertifikaatti, CE-hyväksynnät Euroopan unioniin, UL & ASME -sertifikaatit USA:n markkinoille sekä TÜV:in Class 0 -sertifikaatti öljyttömille ruuvikompressoreille.

Ruuvikompressorit on suunniteltu 24/7 jatkuvaan toimintaan energian ja ympäristön säästöön, taajuusmuuttaja-ohjaukseen, uusimpiin IE4-moottoreihin ja sopivat korkeille lämpötiloille, pölyisiin tiloihin ja niitä käytetään laajalti eri teollisuuden piirissä. Tuotesarjat sisältävät öljyttömiä kom­pressoreita, energiaa säästäviä ruuvikompressoreita ja niitä on viety yli 60 maahan ympäri maailman.

Japanilainen laadunkehitys ja -valvontayritys Anest Iwata on osakkaana SCR-yhtiössä, joka on tuotannossaan ottanut käyttöön maailmanluokan laatujärjestelmän. Lähes 100 omaa patenttia, yli 500 agenttia/maahantuojaa, yli 50 000 asia­kasta ympäri maailman ja lähes 150 000 toimitettua ruuvikompressoria osoittavat SCR:n tuotteiden laadun. Kohdeasiakasryhmät ovat muun muassa voimalaitokset, valmistava teollisuus, sementtiteollisuus, tekstiili­teollisuus, autoteollisuus sekä lääketeollisuus ja terveysteollisuus (öljyttömät kom­pressorit).

Paineilmakompressoreiden tuotto on 0,9–74 m3/min, paineilla 7–16 bar. Tuotesarjojen tehot ovat 7,5 kW – 400 kW. Ruuvikompressoreilla on erittäin hiljainen toiminta laajalla nopeusalueella. SCR-ruuvikom­pressorit ovat edullisia, laadukkaita, pitkäikäisiä, helppohuoltoisia ja sähköä säästäviä. Aputoiminimelle Hansa Kone on avattu uudet kotisivut. Paineilmaa tuottaviin SCR-ruuvikompressoreihin voi tutustua internet-sivuilla osoitteessa www.hansakone.fi
Hansa Kone esitteli Alihankinta-messuilla japanilaisella laadulla valmistettuja energiaa säästäviä ruuvikompressoreita. Esillä oli pieni SCR:n 15 kW:n PM2-ruuvikompressori 2 m3/min tuotolla, suoravedolla, kestomagneettimoottorilla ja taajuusmuuttajalla tuottaen parhaimmillaan 40 %:n sähköenergian säästön. Edulliset ruuvikompressorit herättivät suurta mielenkiintoa.

15 kW ruuvikompressori SCR20PM2 Alihankinta-messuilla 27.–29.9.2022 Tampereella.

Hansa Power Oy
Kari Punakivi
toimitusjohtaja
puh. 0400 401 306
www.hansapower.fi

Hansa Kone
Peter Lindfors
tuotepäällikkö
puh. 0400 810 791
www.hansakone.fi

Ruuvikompressori kuivaimella ja säiliöllä sekä suodattimilla valmiina pakettina, taajuusmuuttajaohjaus, kestomagneettimoottori – ylivoimainen ratkaisu energian ja tilan säästöön.