HiKOKI- ja Metabo-tuotemerkit saman katon alle Suomessa!

Metabo ja Hikoki (aiemmin Hitachi) ovat kuuluneet samaan konserniin jo vuodesta 2016. Yhteistyötä on syvennetty asteittain ja nykyisin mm. tuotekehitys ja osin tuotantotilat ovat molemmilla yhteisiä. Suomessa Metabo ja Hikoki siirtyivät 1.6.2023 saman katon alle, heidän omaan myyntiyhtiöönsä saavuttaakseen synergiaetuja yhteisillä tukitoiminnoilla, kuten huolto, asiakaspalvelu ja markkinointi.

Kyse ei kuitenkaan ole siitä, että brändit yhdistyisivät; Metabo ja Hikoki tulevat kumpainenkin säilymään omina tuotemerkkeinään. ”Uskomme tällä muutoksella pystyvämme vahvistamaan sekä Metabon että Hikokin markkina-asemaa tulevina vuosina. Koemme että näin pystymme markkinoimaan myös Metabon valikoimaa laajemmin sekä panostamaan strategisesti tärkeään CAS-akkuallianssiin, jonka ansiosta lähes 40 valmistajan erikoiskoneita voi käyttää Metabon akuilla.”


Tervetuloa tutustumaan laajaan kone- ja tarvikevalikoimaan
Tuotemerkkeihin voi tutustua tarkemmin niiden omilla nettisivuilla:
hikoki-powertools.fi ja metabo.fi. Lisäksi tuotetarjontaan sisältyy myös laadukas ja kattava kiinnikevalikoima (MFT).

Syksyn aikana ympäri Suomen kattavalla konekiertueella pääsee testaamaan ammattikoneiden tehoja ja ominaisuuksia sekä ostamaan koneita huikein tarjoushinnoin. 

Vielä ehdit mukaan! Kiertuepaikkakunnat ja aikataulu on nähtävissä sivulla:
www.hikoki-powertools.fi/kiertue

HiKOKI – HIGH PERFORMANCE POWER TOOLS
HiKOKI on japanilainen sähkö- ja akkutyökalumerkki, joka on tuottanut luotettavia ja tehokkaita tuotteita yli 75 vuoden ajan. Korkealaatuiset HiKOKI-työkalut ja -tarvikkeet on suunniteltu vaativaan käyttöön. Toiminta-ajatuksen ”Driven by technology” mukaisesti HiKOKI jatkaa teknologian ja työkalujen kehittämistä varmistaakseen, että ammattilaiset saavat tehtyä työnsä nopeammin ja tehokkaammin. Esimerkkinä tästä ainutlaatuinen MULTI VOLT -akkujärjestelmä, jota voi käyttää 36V MULTI VOLT -sarjan koneissa, mutta myös 18V-koneissa.

METABO – PROFESSIONAL POWER TOOL SOLUTIONS
Saksalaisella Metabo-tuotemerkillä on kattava valikoima koneita ja tarvikkeita etenkin pääkohderyhmilleen metallinkäsittelyn ja metalliteollisuuden sekä rakennusalan ammattilaisille. Suurin osa Metabo-koneista valmistetaan Saksassa vuonna 1924 perustetussa perinteikkäässä Nürtingenin tuotantolaitoksessa ja osittain valmistusta on myös Kiinan Shanghaissa. ”Made by Metabo” tarkoittaa selkeää sitoutumista
laatuun.

hikoki-powertools.fimetabo.fi