Ht laser investoi Vieremällä tuotannon läpimenoaikaa parantaviin tiloihin

”Tilainvestointi vahvistaa meidän ja sitä myöten asiakkaidemme kilpailukykyä kokoaan enemmän, sillä suoran tuotantokapasiteetin kasvun lisäksi pystymme oleellisesti parantamaan koko tehtaan logistiikkaa sekä tuotannon virtausta ja läpimenoaikaa”, kertoo HT Laser Vieremän yksikönpäällikkö Sami Tiikkainen.

”Laajennusosaan sijoitettava uusi logistiikkahalli tarjoaa meille entistäkin laadukkaamman ympäristön, jossa voimme palvella asiakkaitamme nopeasti, tarkasti ja turvallisesti suoraan heidän tuotantolinjoilleen”, hän jatkaa.

HT Laser toimii Vieremällä teollisuuskylässä Vieremän Toimitilat Oy:n omistamissa tiloissa. Omistaja toimii myös laajennusinvestoinnin rakennuttajana. Laajennuksen toteuttavaksi urakoitsijaksi on valittu kansallisella kilpailutusmenettelyllä kuopiolainen Mitake Group Oy.

”HT Laser on ollut jo pitkään mukana kehittämässä Vieremän kumppanuusyrityskylän toimintoja. Kunnan ja yhtiön välinen yhteistyö on sujunut aina positiivisessa hengessä ja yhteisin tavoittein. Vieremä on erittäin tyytyväinen siihen, että HT Laser modernina kärkiyrityksenä haluaa toimia juuri Vieremällä ja laajentaa täällä tilojaan entisestään”, kommentoi Vieremän toimitilojen toimitusjohtaja Ahti Kilvensalmi.

HT Laserilla on ollut toimintaa Vieremällä vuodesta 2007 saakka. Edellisen kerran tiloja laajennettiin vuonna 2012. Tehdas työllistää tällä hetkellä noin 80 teknologia-alan ammattilaista ja henkilöluku on kasvanut viimeisen vuoden aikana. HT Laser Vieremällä on tehty lähiaikoina myös merkittäviä koneinvestointeja, mm. kuitulaserleikkauskoneisiin.

 

INFO

HT Laser Oy

Sami Tiikkainen

yksikönpäällikkö

puh. 050 5930 062

Vieremän Toimitilat Oy

Ahti Kilvensalmi

toimitusjohtaja

puh. 0400 370 842

www.htlaser.fi